TURAN, “İLK HEDEFİMİZ OLAN ŞAMPİYONLUĞU ULAŞTIK”

Ödemişspor  Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Turan, “Bizim bir hayalimiz var. Yarım asırı deviren tarihi ile şehrimizin ortak paydası, ortak sevdası Ödemişspor'u layık olduğu yerlere ulaştırmak üzere çıktığımız bu yolda, ilk hedefimiz olan grup şampiyonluğuna hep birlikte ulaştık. Tarihimizden aldığımız güçle 3 yıl önce açtığımız yeni sayfanın her bir satırını güçlü gelecek için attığımız adımlarla doldurmanın gayretinde olduk. "Senin şehrin senin takımın" anlayışını altyapıda attığımız yeni temellerle yükselttik.

“BU ŞEHRİN ÇOCUKLARINA İNANDIK İNANMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Bu şehrin spor insanlarına ve çocuklarına inandık, inanmaya da devam ediyoruz. Pandemi nedeniyle verdiğimiz zorunlu arayı idari ve mali anlamda yapılanmamızı daha da güçlü hale getirmek üzere değerlendirdik. Bir yandan ülkemizin zorlu ekonomik koşullarıyla da mücadele ederken ödemeler dengesini de tesis ederek yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başladık.

Teknik heyetimizle birlikte yakaladığımız istikrar, hem A takım hem de altyapı kategorilerinde yüzleri güldüren neticelere dönüştü. Sadece skor tabelasıyla değil saha içerisindeki mücadelesi, dayanışması ve güzel oyunuyla genç-yaşlı taraftarlarını mutlu eden bir ekip görüntüsü yakalamak bizim de en büyük sevincimiz oldu.

"Sevdanın ligi olmaz" diyerek tribünleri dolduran taraftarımızla kenetlenerek üzerimize düşen görevin ilk etabını başarıyla tamamladık.

“ŞİMDİ SÖYLEYECEK BİR SÖZÜMÜZ DAHA VAR!”

Onlarca yıl profesyonel liglerde mücadele eden, uzun zamandır da profesyonel liglere dönebilmek için ter döken camiamızın bir üst lige saha sonuçlarıyla şampiyon olarak yükseldiği ilk başarıyı yaşamak istiyoruz.

Geçmişte gerek isim değişiklikleri, gerek liglerin lağvedilmesi ya da yeni liglerin kurulması gerekse de tesisleri sayesinde farklı kategorilere yükselen Ödemişspor’un tarihinde bir ilki hep birlikte başaracağımıza yürekten inanıyoruz.

Ödemiş'in yeşil sahalardaki Kırmızı-Lacivertli temsilcisi olmanın gururu ve sorumluluğuyla bir şehrin hayalleri için büyük bir adım daha atmaya hazırlanıyoruz.

“ŞEHRİMİZİN TÜM DİNAMİKLERİYLE KENETLENEREK "ÖDEMİŞSPOR" DEMENİN TAM SIRASIDIR”

Profesyonel liglere yeniden kavuşma özlemiyle yanıp tutuşan şehrimiz ve taraftarlarımız için ilk hedefimiz Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek demiştik. Şimdi o eşikteyiz.  Şehrimizin tüm dinamikleriyle kenetlenerek "Ödemişspor" demenin tam sırasıdır. Şehrinin takımının yanında olma günüdür bugün.

Maddi ve manevi katkılarıyla, güzel duygularıyla ve dualarıyla tüm hemşerilerimizi bu güzel takımın yanında bilmek bizim en büyük gücümüzdür.

"Bizim bir hayalimiz var" demiştik, o hayal için yürüdüğümüz bu yolda omuz omuza olalım. Biz varız, ya siz?

Editör: Haber Merkezi