HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ahrandı Restorantta yapılan geceye Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Emniyet müdürü Mümin Sevgen, Oda başkanları, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra Ödemişspor sevdalıları ve Ödemişspor yönetimi katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı ve Ödemişspor kulübü başkanı Mehmet Eriş, “Altınova’nın alı Ödemiş gençliğinin de Laciverti yani Kırmızı Beyaz’la sarı Lacivertin adetta kentteki gururu beraberliği yaşatan renklerimiz Kırmızı Lacivert bu şekilde biraraya gelmiş tam 50. Yıl önce büyüklerimiz o zamanki değerlerimiz bunu başarmışlar. Kentimizin takımı bu yıl özellikle genç çocuklarımızdan oluşan bir alt yapı ile yola çıktık. İki haftadır ’da u14 ve u 16 takımlarımız galip geliyorlar.  İnşallah büyükleri de örnek alırlar. İnşallah sakatlıklar ve aksilikler olmadan bir sezon geçiririz. Ödemişspor olarak gençlerimizi sporun farklı dallarında buluşturmak istiyoruz. İsteğimiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bu kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yolu ise gençlerimizi bir arada tutmaktan geçiyor. Onları bu ortamı sağlamakta bizlerin görevidir. Bizler her zaman şunu söylüyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün deyişiyle biz Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısı zeki olabilirsiniz, çevikte olabilirsiniz ama sporun ahlakı ve centilmenliği yoksa kendinizi kirletebilirsiniz. Başkasını değil. Ama biz Ödemişspor olarak her alanda ve her sahada futbolcularımızın başarılı olduğu kadar centilmen olması kentimize karşı bir sempati kazandırır, sahaya çıkarken bile alkışlarla çıkarlar. Bunları yapabilirsek gençlerimiz daha da motive olmuş şekilde sahaya çıkarlar. Geçen sezon bir saniyelik bir golün ne kadar değerli olduğunu öğrendik. O bir golle bir alt Lige ( Süper amatör lige) düştük. Hiçbir futbolcu ve teknik heyet bunu asla istemezler. Kulübümüzde geçmiş yıllarda yöneticilik yapan herkese buradan teşekkürü bir borç biliyoruz.

“50.YILIMIZDA ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ. ÖDEMİŞE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR”

3 Eylül kurtuluş gününde yaptığımız satranç turnuvasında iki gün üst üstte Küçükmenderes Havzasından 154 gencimiz satranç turnuvasına katıldı. Hedefimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında 300 çocuğumuzla satranç oynamak. Ödemişimize farklı dil ve renklerde farklı kültür ve spor ’da gençleri bir araya getiren Sevgi ve kardeşlik kentti olduğumuzu göstermek istiyoruz.  Biz bu konuda başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. Bizler bu konuda hem Ödemiş Belediyesi ailesi hem de Ödemiş ailesi olarak katkı vermeye hazırız. Stad da kötü sözlerin yerine alkışların, şenliklerin aldığı kendi futbolcusuna güzel sloganlar ürettik. O kadar mutlu oluruz. Sporda birlik beraberlik yaşadığımız sürece başarı da gelecektir. Ödemişspor olarak 50. Yılımızda bize Şampiyonluk yakışır. Maçlarımızda stadyumda anne ve çocuklarımızı da görmek istiyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından gece sanatçı Deniz Kumru ve adını o ses Türkiye yarışmasında duyuran Ozan Akyurt davetlilere şarkılarıyla eğlenceli dakikalar yaşattılar.

Daha sonra Ödemişspor Yönetimi üzerinde 50.Yıl yazan pastayı birlikte kestiler.

Editör: Haber Merkezi