HABER:DİLEK AYVALI

Gölcük’ten başlanılan yürüyüş Tekke sırtından Elmabağ’a ve oradan da Bozdağ’a uzandı.

Ödemiş Belediyespor Efe dağcılık kulubü temsilcisi Mehmet Taşlı etkinliği şöyle anlattı, “Efe dağcılık-Tire Dağcılık ortak etkinliğimiz. Gölcük-Tekke sırtı-Elmabağ-Bozdağ yürüyüşü. Efeler yolu projesinin ana rotalarından olan Tekke Sırtı harika manzaralarla doluydu. Yeryüzü cenneti Gölcük ve Bozdağ'ı aynı parkurda birleştirdik. Güvenli ve keyifli bir yürüyüş oldu. Başarıyla sonuçlandı. 28 sporcunun katıldığı etkinlik 9.30’ta Gölcük’te başladı. 11.15’te Yansıtıcı, 12.45’te Elmabağ ve 15.00’te de Bozdağ’a ulaşıldı. Tam planlanan şekilde gerçekleşen etkinlik sonrası Bozdağ’da verilen molanın ardından dönüşe geçildi. Yürüyüş liderliğini Zafer Taşkıranlar ve Mehmet Taşlı, Rehberliğini Nihat Yüce yaptılar. Katılan sporcuların uyumu disiplinli davranışları için herkese çok teşekkür ediyorum. Ortak etkinliklerimizi diğer kardeş kulüplerle yapmaya devam edeceğiz. Keyifli güvenli etkinliklerde buluşma ümidiyle."

Yürüyüşün rehberliğini yapan Nihat Yüce, “Tire Dağcılık Kulübü sporcularıyla beraber mükemmel bir coğrafyada yürüme keyfini tattık. Genellikle ormanlık alandan yapılan yürüyüşümüzün ana yolu tekke sırtı oldu. Yürüyüş yaklaşık 5.5 saat ve 13 km sürdü” dedi.

Tire Dağcılık Kulübü Başkanı Zafer Taşkıranlar, “Efe Dağcılık Kulübü sporcularımızla beraber bu yıl sık sık ortak etkinlik yaptık ileride de yapacağız. Bölgemizin çok güzel rotaları var. Bugünkü rotamız da harika manzaralarla doluydu. Bir tarafta Bozdağ zirvenin muhteşem görüntüsü, bir tarafta Bozdağ ve Elmabağ yaylası, bir tarafta kar ve bir tarafta yemyeşil ormanlar. Çok keyif aldık etkinlikten. Tüm katılımcı ve görevli arkadaşlara teşekkür ediyorum. İleride tekrar beraber etkinlik yapmak istiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi