Geçtiğimiz hafta sonu İzmir’in Buca İlçesinde düzenlenen tekvando dostluk turnuvasında, Ödemiş Gençlik Kulübü bir başarı öyküsü yazdı.

Turnuvaya Menemen, Bergama, Kiraz, Beydağ, Buca ilçelerinden yaklaşık 170 sporcu katıldı. Ödemiş Gençlik Spor Kulübü farklı yaş kategorileri ve sıkletlerde birçok madalya kazandı. İçlerinde ilk kez maç heyecanı yaşayan sporcularında olduğu grup, antrenör Kadriye Berber’in yüzünü güldürmeyi başardı.

Ödemiş Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Kadriye Berber, “Öncelikle kulüp başkanımız Tuğrul Deveci’ye, sporcu velilerine, dereceye giren veya giremeyen, kazanmak için mücadele veren tüm sporcularıma teşekkür ediyorum dedi. Ayrıca Ödemiş Belediye Başkan’ı Mahmut Badem’e ve Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Ergin’e teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Sporcular yarışmada 4 altın, 5 gümüş ve 1’de bronz madalya kazandılar

Sporculardan, Ayberk Yıldız 1. olarak altın, İrem Bahçeci 1. olarak altın, Ekin Yağız Yalım 1. olarak altın, Sudenaz Özcan 1. olarak altın, Utku Çetiner 2. olarak gümüş, Yavuz Çağan Kasabalı 2. olarak gümüş, Enes Sezgin 2. Olarak gümüş, Tuğba Yılmazoğlu 2. olarak gümüş, İsmail Ege Bilsin 2. Olarak gümüş, Umay Güldem Boyacı 3. olarak bronz madalya kazanmalarının mutluluğunu yaşadılar.

 

Editör: Haber Merkezi