HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Gençlik Merkezindeki Workshop Çalışmasına Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Ödemiş Gençlik Merkezi Müdürü Cafer Cebeci ve davetliler katıldı.

Workshop çalışması öncesi davetlilere Efe kıyafeti giyen Didem Özgüllü tarafından zeybek gösterisi sunuldu.

Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, “Geçtiğimiz yıl Kasım ayından beri Gençlik Merkezi faaliyette geçti. Fiili olarak burada çalışmalarımız devam ediyor. Resmi olarak daha açılışını yapmadık. Geçtiğimiz yıldan beri bu yılda dahil gençlik merkezimizde çeşitli etkinliklerimiz var. Yirmi iki tane kursumuz devam ediyor. 3600 civarında kayıtlı üyemiz var. Vatandaşlarımız 7 den 77 ye güzel destek veriyorlar. Kurslarımıza geliyorlar. Ben onlara teşekkür ediyorum. Tüm Ödemişli vatandaşlarımıza da gençlik merkezimize aktivitelerine bekliyorum. Bu kurslarımızın haricinde çeşitli etkinliklerimiz oluyor.  Gençlik merkezimizde gençlerle baş başa sohbet programlarımız bugünkü gibi değerli misafirlerimizi ağırladığımız onların bizlere bir bazı etkinlikler sunduğu programlarımız oluyor. Bugün de ilçemizin yetiştirdiği değerli sanatçılarımızdan hocamız Mustafa Ali Kasap beyle bizleri sağ olsun kırmadı geldi. Bir resim etkinliğimiz oldu. Hem tarih dersi oldu hem güzel bir resim etkinliği oldu. Vatandaşlarımızla hep beraber katıldık. Ben bir şeyler öğrendim şahsen kendisine sağlık sıhhat diliyorum. Gençlik merkezi müdürümüze çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Ödemiş Gençlik Merkezi Müdürü Cafer Cebeci, “Kaymakam bey her şeyi anlattı ben desteklerinden dolayı Kaymakam beye ve yanımızdan olan Mustafa abime teşekkür ediyorum. Kaymakam beyin dediği gibi yoğun bir şekilde gençlik merkezimiz büyüklerimiz ve küçüklerimiz olarak kullanılıyor. Bu sayının daha da artmasını istiyoruz. Aynı zamanda her on beş günde bir bu şekilde “tecrübe konuşuyor” ve sosyal, kültürel, müziksel faaliyetlerimizde var. Sizleri vatandaşlarımızı gençlerimizi özellikle gençlik merkezinde görmek istiyoruz”

Ressam Mustafa Ali Kasap, “Mustafa Kemal Atatürk ne diyor biliyor musunuz Türkiye Cumhuriyetinin temeli Kültürdür diyor Kültür bizim olmazsa olmazımız ancak yöneticilerimiz bu kültür olayını destek verip sahip çıktığı anda anlam kazanıyor. Bundan dolayı ben Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Kültür hakkında konuşmak başka bir şey sahip çıkıp o değerleri ön planan çıkarmak daha başka gençlik merkezi müdürümüz beni buraya davet ederken, gözlerinin pırıltısından ben onu gördüm ve gerçekten de müdürümüz resme sevdalı buraya gelen insanlarımız bizim resim yapacağımızı sanıyorlardı ama tarih gibi Milli mücadele gibi başka konuyu girince akıllarında bir şey kalsın kendilerini olan güvenleri artsın istedim. Biz bu Gençlik merkezimizin tüm faaliyetlerinden tüm gençlerimizin yararlanmasını istiyoruz. Bu tür faaliyetlerimiz ay da bir yapacağız. Efelik ruhunu resim sanatıyla anlatmaya çalışacağız” dedi.

Ressam Mustafa Ali Kasap gençlik merkezinde yaptığı Kadın Efe resmini Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy’u hediye etti.

Editör: Haber Merkezi