HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ziyarette Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran’ın yanı sıra Ödemiş Belediyesi Muhtarlık işleri Müdürü Şerif Şen, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş, Atatürk Mahallesi Muhtarı ve Şoförler Odası Başkanı Tahir Silay, Akıncılar Mahallesi Muhtarı Erol Şen, Kızılcaavlu Mahallesi Muhtarı Şakir Özol, Üçkonak Mahallesi Muhtarı Mevlüt Topuz, Ertuğrul Mahallesi Muhtarı Fethi Ceylan eşlik ettiler. 

Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, “19 Ekim muhtarlar günü olması nedeniyle muhtarlarımız ile birlikte önce Kaymakamınız Fatih Aksoy ve Ödemiş Belediye Başkanımız Mehmet Eriş'e ziyaret gerçekleştirerek dertlerimizi ve sorunlarımızı ilettik. Kendileri de bu konuda elinden geleni yapacaklarını söylediler. Kendilerine bu nazik misafirlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek Başkanı ve Muhtarlar daha sonra muhtarlık görevini yaparken vefat eden eski Alaşarlı Mahalle muhtarı Saffet Çetin ailesini ve kabrini ziyaret ettiler.

Burada da bir Konuşma yapan Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, “Merhum Saffet Çetin Muhtarım muhtarını seven sayan bir kardeşimizdi. Takdir ilahi hepimizin bir vakti zamanı var. Cenabı Allah sevdiğini yanına çabuk alırmış, sizlere Allah’ım sabırlar versin” dedi.

Daha sonra eski Alaşarlı Mahallesi Muhtarı Saffet Çetin’in kabrini ziyaret eden Savuran ve yanındakiler burada dua ettiler. Program yarın Saat 10.30’da Ödemiş Atatürk Anıtı önünde Dernek Başkanı Nihat Savuran’ın çelenk koyması ile devam edecek.

Editör: Haber Merkezi