Ödemiş Belediyesi, kent merkezinde bulunan 16 mahalle muhtarına, sınırsız internet bağlantısı yaptırıyor. Mahalle muhtarlarının çalışma şartlarını kolaylaştırmak ve destek olmak amacıyla belediye imkanları doğrultusunda bugüne kadar muhtar ofisleri yapan bilgisayar ve yazıcı hediye eden Belediye Başkanı Bekir Keskin, bunların üstüne bir de sınırsız internet kolaylığı getirdi.
Muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda belediyece alınan encümen kararı doğrultusunda, her muhtarlığın internet bağlantısını sağlamak amacıyla TTNET’in sınırsız internet paketi ve modemini satın alarak, muhtarlara teslim edildi.
Hürriyet Mahallesi muhtarlığında düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı Bekir Keskin ile biraraya gelen muhtarlar adına konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, Ödemiş Belediyesi’nin yapmış olduğu bu uygulamanın Türkiye’de sadece 2-3 yerde uygulandığını dile getirerek, “Diğer il ve ilçelerdeki muhtarlarla görüşmelerimizde bu uygulamadan bahsettim. Muhtar arkadaşlarım bu uygulamayı kendi kentlerinde de uygulamak için bizden yani belediyeden evraklar istediler. En kısa zamanda onlara bu evrakları göndereceğim. Ödemiş Belediyesi tarafından yapılan bu uygulama diğer belediyelere örnek olacak. Başkanımıza, belediye meclis üyelerimize ve daire müdürlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Keskin ise, “Kentimizin yararına fedakarca çalışan muhtarlarımızın gelişen teknolojiden yararlanması ve çalışmalarına kolaylık sağlamak için işbirliği içinde hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.
Keskin daha sonra toplantıda muhtarlardan gelen istekleri değerlendirerek, belediye projeleri hakkında bilgiler verdi.
Editör: Haber Merkezi