HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Çelenk Töreni 28 Ekim Perşembe günü saat 13.00’de Atatürk Anıtı önünde yapılacak. Buradaki törende Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş tarafından Atatürk Anıtına çelenk bırakılacak. Çelenklerin konulmasının ardından bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrası buradaki tören sona erecek. İkinci tören 29 Ekim günü saat 10.00’da Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy makamında tebrikleri kabul edecek.

Daha sonra saat 10.30’da Saraçoğlu Stadında tören devam ederken, burada da Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy ve Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, törene katılan öğrenciler ve halkın bayramını kutlayacaklar.

Kaymakam ve Belediye Başkanının halkın bayramını kutlamasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması sonrası günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy yapacak. Konuşmanın ardından öğrenciler şiirler okurken, Müzik ve Halk oyunları gösterisi yapılacak. Buradaki törenin bitiminin ardından Kaymakam ve Belediye Başkanı şeref kürsüsünden tören geçişi selamlayacaklar. Buradaki törenin sonrası Küratörlüğünü Özlem Tok’un yaptığı Ekim Geçidi resim sergisinin açılışı (Ödemiş Belediyesi Yıldız Kent Arşivi Müzesinde) yapılacak. Tören akşam düzenlenecek olan Fener Alayı ile sona erecek.

Editör: Haber Merkezi