Düzenlenen programda Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in programa katılan Cumhur İttifakı Adayı Münir Bezmez ve Millet İttifakı Mehmet Eriş'in ismini  söylemesi, Demokrat Parti Adayı Halis Danagüdenin ismini söylememesi üzerine Demokrat Parti temsilcileri alanı terk etti.

Basın açıklaması ile olayı kınayan Demokrat Parti Ödemiş yönetimi,

"Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenen Rahvan At Yarışları programına Demokrat Parti Belediye Başkan Adayımız Halis Danagüden, belediye meclis üyelerimiz ve ilçe yönetimimiz ile katılım gösterdik. AKP'nin şuan ki mevcut Ödemiş belediye başkanı ve bu dönem tekrar aday gösterilmeyen Mahmut Badem, at yarışlarında yaptığı konuşmasında yarışa katılım gösteren Eski Doğruyolcu Belediye Başkanı şimdi ki Cumhur İttifakı Adayı Münir Bezmez ve Millet İttifakı Adayı Mehmet Eriş'in adlarını zikrederek, aynı yarışta bulunan biz Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı ve yönetimi yok saymıştır.

Seçim süresince vatandaşlara iki aday üzerinde tercih yapmaları konusunda bir baskı zaten sürekli kurulmakta.

Sosyal medya hesaplarında ve vatandaş ziyaretlerinde toplum ayrıştırılmaya, kavgaya sürüklenmekte sürekli bir nifak tohumu ekilmekte.

Demokrat Parti'nin Ödemiş Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğinde yok sayılması nasıl bir zihniyete sahip olduklarının göstergesidir" sözlerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi