Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası, otobüsçü ve taksici üyelerine bayrak dağıttı. Şoförler Odası Başkanı Tahir Silay ve oda personeli, ilçe merkezinde bulunan garajı ve taksicileri ziyaret ederek Türk bayrağı hediye etti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ödemiş Şoförler Odası Başkanı Tahir Silay haince düzenlenen terör saldırısı sonucu 26 askerimizin şehit düşmesinin insanlık dışı olduğunu, bunu yapanların cezalarının verileceğini ifade etti.
Silay, “Yapılan bu hain saldırı, bütün ülkemize yapılmıştır. Bunu yapan ve yaptıran vicdansız insanlara soruyorum. Bunun hesabını nasıl vereceksiniz? Bu yapılan saldırı 72 milyon insanı yok saymaktır. Bunların cezalarını önce Cenab-ı Hak daha sonra da Türk milleti gerekli mercilerde verecektir” dedi.
Şehit ailelerine ve gazi olan askerlere seslenen Başkan Silay açıklamalarını şöyle tamamladı:
“Şehit düşen 26 askerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalan ailelerine de Cenab-ı Allah’tan sabırlar diliyorum. Çatışmadan yaralı olarak kurtulan 22 askerimize de acil şifalar diliyorum.”
Dağıtılan bayrakların çok yerinde bir davranış olduğunu ifade eden taksici esnafı Hakan Nazilli ise Başkan Silay ve ekibini kutladığı konuşmasında şu açıklamaları yaptı:
“Başkanımız Sayın Tahir Silay’ın bu davranışı bizlere gurur verdi. Kendisini ve ekibini kutluyorum. Hain saldırıyı düzenleyen PKK terör örgütünü de nefretle kınıyorum.”
Editör: Haber Merkezi