Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda emekli din görevlilerini biraraya getirdi.
Camiler ve Din görevlileri haftası münasebeti ile 03 Ekim 2011 Pazartesi günü Ödemiş Müftülüğü’nde emekli din görevlileri ile tecrübeleri paylaşma ve tanışma toplantısı düzenlendi.
Müftülükteki toplantıya katılanlara önce yemek ikramı yapıldı. Daha sonra toplantı salonuna geçilerek orada bilgi alışverişi yapıldı. Toplantıya 40’a yakın emekli din görevlisi katıldı. Emekli olan din görevlileri tecrübelerini aktardılar. Diyanet teşkilatında gördükleri eksiklikleri dile getiren emekli din görevlileri tek tek söz alarak kendilerince tespit etmiş olduğu eksiklikleri ilettiler ve diyanet teşkilatı nasıl daha verimli ve etkili bir şekilde çalışabilir sorularına cevaplar aradılar.
Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç ise toplantıda şunları ifade etti: “Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. İnsanlar 40 yaşından sonra olgunlaşır. Tecrübe; yaşadığımız şeylerden neden sonuç ilişkisi çıkartabilmektir. Sizlerin tecrübelerinden faydalanmak için sizlerle buluşmak ihtiyacı hissettik. Yaşanmış olan şeyleri bir daha yaşamak kendimizi aldatmak demekti. Farklılıklar yaşamalıyız.”
Yapılan toplantıya katılan emekli din görevlileri de kendilerinin davet edilmelerine çok memnun kaldıklarını ve bilgi ve tecrübelerine başvurulmasından dolayı mutlu olduklarını bildirerek, Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç’e teşekkür ettiler.
Editör: Haber Merkezi