HABER:GÜLÇİN KARGAOĞLU

20 Mart 2022 günü yapılacak olan Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası seçimleri öncesinde Başkan adaylarından Erdem Derya ve ekibi sanayi, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde ki esnaflara ziyaretlerde bulundu.

İlçedeki sanayi sitelerini, mahallelerdeki esnafları ve ilçenin en ücra köşelerinden kalmış esnafları ziyaretler ederek, teveccüh bulan Başkan adayı Derya ve ekibi, sorunları yerinde tespit ederek çözüm yollarını ve yapacak oldukları projeleri aktardı.

Esnaflar ise sürekli kendilerini ziyaret eden, sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları noktasında bilgilendirmelerde bulunan Erdem Derya’ya seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan adayı Erdem Derya "İlçemiz esnafları sağ olsun her gittiğimizde bize aynı ilgi ve alakayı eksik etmiyor. Bizler değişim ve yenilik diye yola çıktı. Beni ve ekibimizi gören esnaflar işlerinde başarılı ve dinamik bir ekiple karşılaşmalarından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getiriyor. Bizler esnaflardan aldığımız güçle bu yola çıktık. Onların desteğiyle de güzel projeler ve çalışmalar hazırladık. Bizler makam için değil hizmet için yola çıktık. Esnaflarımız sağ olsun bizleri bağırlarına bastı. Onların dertlerini sorunlarını ve önerilerini dinledik. Eksik gördükleri konuları bizlere ilettiler. Onların sorunlarına değinerek, yapılacak olan istişarelerle her sorunun altından el birliği ile kalkacağımızı anlattık. Yeter ki esnaflarımız, odaların sahip çıkarak, 20 Mart 2022 de yapılacak olan seçimlerde oylarını kullansınlar. İlçemiz ve esnafımız için hayırlı olsun" dedi.

Editör: Haber Merkezi