HABER:GÜLTEN KIR GÜZEL

AK Parti‘nin 7. İzmir İl Olağan Kongresi’ne tam kadro katılan Ödemiş AK Parti’nin çiçeği burnunda yönetimi kongre organizasyonuyla ilk sınavını verdi. Kongreye katılmak isteyen partili Ödemişli vatandaşları sosyal mesafeye büyük ölçüde uygun biçimde İzmir’e taşıdı. Yoğun bir katılım gösteren Ödemiş;  İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte hummalı bir çalışma ve yoğun, coşkulu katılımla salonda yerini aldı.

Partinin tepe yönetimindeki ve İzmir teşkilatındaki 2023 vurgusu ve azminin Ödemiş’te de kendini gösterdiği gözlendi. Katılımın yoğunluğu ve tüm kademelerdeki çalışma azmi ve coşku, organizasyondaki hız yönetim kurulunu memnun etti.

Şen: Hemşerilerimize teşekkür ediyorum

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen partililere ve Ödemişlilere teşekkür ederek şunları söyledi: “Kongreye katılımın yoğunluğu bizleri son derece memnun etti, onara etti.  Telaş, yoğunluk ve meşguliyetimiz dolayısıyla tek tek görüşemesem de buradan tüm katılımcılara tek tek teşekkür ediyorum. Tüm emeklerine, ayaklarına sağlık. Yönetim Kurulu olarak tam kadro oradaydık ancak devletimizin, partimizin İzmir Kongremize bu denli kalabalık katılması dolayısıyla İzmir misafirperverliğini göstermek adına ve program sürelerini aksatmamak için arkadaşlarımızla bir toplu fotoğraf bile çektiremedik. Dediğim gibi herkes kendi işinde ve sorumluluğunda azimle çalıştılar, coşkuyla katıldılar.”

“Bölgemizin su sorunu Cumhurbaşkanımız’ın bilgisi dâhilinde”

Yaz döneminde Ödemiş ve Kiraz’da yaşanan susuzluk sorununun Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından da dile getirilmesinden, bölgenin sorunlarının partinin ve devletin en tepesine kadar iletilebilmiş ve karşılık bulmuş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhammmet Şen sözlerini şöyle sürdürdü: “Hepimizin malumu yaz döneminde yaşadığımız su kesintileri ve mağduriyet en tepede karşılığını bulmuştur. Vatandaşlarımız bilsin ki yaşadığımız her sorun tek tek tespit ediliyor, yetkililere ve ilgililere iletiliyor, çözümün parçası olmak için uğraşıyoruz. Basit bir bilgilendirme ile bile aşabileceğimiz bu tip sorunlar iyi yönetilemiyor olduğumuzu açık seçik gösteriyor. Partimizin en tepesinden en alt örgütlerimize kadar hepimiz 2023 hedeflerine kilitlendik ve çok çalışıyoruz, çalışacağız”.

“Gençlik Kollarımız, gençlerimiz gurur ve sevgi kaynağımız”

Partinin Ödemiş Gençlik Kollarının kendilerine apayrı bir heyecan, coşku ve enerji verdiğini dile getiren Muhammet Şen, “Gençlerimizin tezahüratı, yüksek enerjisi salonu bile etkisi altına aldı. Partinin en tepesindeki isimler bile neredeyse hepsine dikkat kesiliyor. Bu vesile ile de organizasyondaki görevlerini başarıyla yerine getiren Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza tekrardan sizlerin vasıtasıyla çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi