Gündeme geçilmeden önce söz alan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Belediye’nin yaptığı çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi. Gündemdeki 5 madde oy birliği ile kabul edildi.

Toplantının dilek ve temenniler maddesinde söz alan MHP Ödemiş Belediye Meclis üyesi Murat Ürün, “Geçtiğimiz günlerde bizi telefonla arayan ve ricada bulunarak, mahalle ve köy sakinleri bir takım eksik ve düzeltilmesi gerek konular hakkında size ve Özay Başkana, Ufuk Aykol’a arayarak rica bulunmuştum. Konu ile ilgilenilmiş işleri görülmüş şikâyeti iletenler tarafından hem bize hem de size teşekkürleri iletildi bunu sizlerle paylaşmak istedim” dedi.

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Okumuş, “Öncelikle önümüzde Kurban Bayramı var. İYİ Parti grubu olarak herkesin Kurban Bayramını kutluyoruz. İnşallah Pandemisiz günlere tekrar döneriz”

MHP ÖDEMİŞ, 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİ LANETLEDİ

MHP Ödemiş Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Kınlı, “Dün İlçe Başkanımızla birlikte bıçakçı yaylasında arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Emekdağı mevkii bir yol var. Bu yolu günde 40 hanenin kullandığı bizlere iletildi. Bu yolun ivedilikle yapılması gerektiğini bize ilettiler. Biz de size iletiyoruz. Ben Büyükşehir Koordinatörümüz Hikmet Güriş ile de görüştüm. Kendisi ihalenin yapıldığını ama yolun ne zaman yapılacağının belli olmadığı için böyle bir problem var her halde. Bilhassa Cumartesi ve Pazar günleri yoğun olduğu için o yok kullanılıyor. Bunu siz de biraz hemen yapılması konusunda alakadar olursanız seviniriz. MHP Grubu olarak 15 Temmuz Darbe girişiminin yıldönümünde darbecilere lanetliyoruz. Şehitlerimize de Allah tan rahmet Gazilerimize de sağlık sıhhat diliyoruz. Yaklaşan Kurban Bayramının da Milletimizin kutluyoruz. Türk İslam Alemine hayırlar getirmesini diliyoruz.”

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

AK Parti Ödemiş Belediye Meclis Üyesi Abdülkadir Karaerkek, ”Birgi’de Karataş mevkii var. Orada bir moloz döküm alanı olarak var. Daha önce orada dolgu için toprak kazılmış sanırım. Orada çok ciddi bir çukur oluşmuştu. Daha sonra moloz ve çöplerle doldurulmuş olan bir arazi var. Ben buranın kime ait olduğu konusunda bir bilgi edinemedim belediyemize mi ait yoksa bir şahsa mı ait bilemiyorum. Bazı söylentiler var bir kadına ait olduğu ve onun vefat ettiğine dahil fakat evredeki insanlar orada dökülen çöplerden çok rahatsızlar biliyorsunuz Hayvancılıkla, Patates işiyle falan uğraşanlar var. Yani yaz ayı olması nedeniyle sinek ve kokudan durulamıyor burası hakkında çalışma yapılırsa burada oturan kişiler çok memnun olacak. İkincisi ise yaz ayı geldi ve su sıkıntısı çekiyoruz. Birçoğumuz üretici İZSU patlakları müdahale etmekte biraz geç kalıyor. Siz bu konuda da bir ricacı olursanız bizim de temennimiz bu arızaların bir an önce giderilmesi ve su kaybının önlenmesi. 15 Temmuz hain Darbe girişiminin sene-i devriyesi. Bu ay içerisinde şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyoruz. Önümüzde Kurban Bayramı var. AK Parti olarak kutluyoruz”

Editör: Haber Merkezi