HABER / DİLEK ACAR GÜLEÇ

ÇAKICI, “TURGUT USLUCA’YI GÖREVDEN ALDIK”

10 yıldır görevde olan Ödemiş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Usluca, yönetim kurulu üyeleri tarafından başkanlıktan düşürüldü.

Turgut Usluca başkanlığında Ödemiş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetiminde bulunan Hikmet Çakıcı, Orhan Şengül, Mustafa Kemal Yaparoğlu imzasıyla Ankara’dan gelen müfettiş huzurunda başkanlıktan düşürüldü.

25 Temmuz 2021 Pazar günü gerçekleşecek olan kongre öncesi başkanlıktan düşürülen Turgut Usluca tekrar aday olduğunu açıkladı.

Görevden alınan Usluca’nın yerine başkanlık koltuğuna oturan Hikmet Çakıcı’da aday olduğunu belirterek, “ Bir süredir yapılan teftişler sonucunda genel merkezden gelen müfettişin talebi üzerine ve yönetim kurulu üyelerinin bu durumdan rahatsız olduğu için Turgut Usluca ile yollarımızı ayırmaya karar verdik. Genel Kurulda yeni bir liste ile seçimlere adayız” açıklamasında bulundu.

TURGUT USLUCA “HAKKIMDAKİ İDDİALAR ASILSIZDIR”

Ödemiş Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Usluca, kongrede tekrar aday olduğunu, hakkında ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu vurgulayarak, tekrar aday olduğunu açıkladı.

Editör: Haber Merkezi