Ödemiş Belediyesi’nin bağımsız meclis üyesi Mustafa Ali Fırtına içinde bulunduğumuz Polis Haftası münasebetiyle Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Emniyet mensupları ile görüşerek onların Polis Haftası’nı kutlayan Fırtına daha sonra Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş’ın makamına geçti. Bir süre Akbaş’la sohbet eden Fırtına Ödemiş’teki huzur ve güven ortamının baş mimarı olan polis duyduğu minneti dile getirerek vatandaş ve polis arasında güçlü bir diyalog oluştuğunun altını çizdi. Polisine güvenen vatandaş, vatandaşına sahip çıkan polis olduğu müddetçe polis ve vatandaş arasındaki bağın hiçbir zaman kopmayacağına ve tam aksine her geçen gün bu bağın dahada güçleneceğine inandığını belirten Fırtına, “Ödemiş’te kuvvetli bir huzur ortamı varsa ve bizler evlerimizde rahat uyuyabiliyorsak bunu en başta siz değerli polislerimize borçluyuz. Ödemiş’te polis ve vatandaş arasında kurulan diyalog ve güçlü ilişkiler evvelden bu yana görev yapan emniyet amirlerimizin bizlere bir mirasıdır. Ödemiş İlçe Emniyet Müdürümüz Levent Akbaş’ın da bu mirasa sahip çıkarak onların bıraktığı diyalogu daha da ileriye taşıma gayreti içerisinde olduğunu görüyorum. 24 saat görev başında olmak kolay değil. Genç, sportmen ve hızlı bir emniyet müdürümüz var. Bu özelliklerinin yanı sıra çok mütevazı ve çok naif.Bu açıdan şanslıyız da. Ben her şeyden önce bir birey olarak sayenizde tattığım huzurun teşekkürünü yapmak üzere bu anlamlı günde sizi ziyaret etmiş bulunuyorum. Polis Haftası size, teşkilatınıza kutlu olsun. Allah hepinize kazasız, belasız görevler nasip etsin” dedi.
Bu temenniler üzerine Fırtına’ya teşekkür eden Akbaş bu ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi. Akbaş,“Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Ödemiş'te yapılacak etkinliklere tüm vatandaşlarımız bekliyoruz” dedi.

Polis Haftası’nda Akbaş’a ziyaretçi akını
 
Emniyet Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıldönümü nedeniyle Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yoğun ziyaret trafiği yaşanıyor. Dün de AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları ile Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş’ı makamında ziyaret ederek, Polis Haftası’nı kutladılar.

İlk olarak MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Levent Akbaş’ı makamında ziyaret etti. Emniyet Teşkilatı adına Akbaş’ı yürüttükleri fedakarca çalışmalardan dolayı kutlayan Kırlı, bir buket çiçek takdim etti. Akbaş, toplumun tüm kesimlerinden gelen ziyaretlerin kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi.





MHP Ödemiş İlçe Teşkilatı’nın ardından Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, oda yöneticileri ile birlikte Akbaş’ın konuğu oldu. Güvenlik güçlerine her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirten Silay, Emniyet Teşkilatı’nın halkın huzurunun teminatı olduğunu dile getirdi. Akbaş, Silay ve yöneticilerle sohbet ederek, ziyaretten dolayı teşekkür etti. Silay da Akbaş’a çiçek hediye etti.






Öğleden sonra da AK Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı, Akbaş’ı makamında ziyaret etti. AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililerden oluşan kalabalık bir heyetle Emniyet Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıldönümünü kutladı. Hadim, emniyetin Ödemiş’teki çalışmalarını takdir ettiklerini ve her zaman desteklediklerini belirterek, çalışmalarından dolayı Akbaş’ı tebrik etti.
Emniyetin en büyük yardımcısının halk olduğunu yineleyen Akbaş da AK Partililere ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Polis Haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi ve davet etti. Hadim, günün anısına Akbaş’a bir buket çiçek takdim etti.


Editör: Haber Merkezi