Haber/Dilek ACAR

İzmir'de birçok başhekim, başhekim yardımcısı, hastane müdürünün yeri değişti. Edinilen bilgiye göre gerçekleşen değişiklikler ilgililere Cuma gününe kadar tebliğ edilecek.

3 yıldır Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimliği yapan Ömer Koçak, Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Başhekimi oldu. Ödemiş Devlet Hastanesi’nde Dr. Oktay Okuş Ödemiş Devlet Hastanesi’nin yeni Başhekimi oldu.

Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcıları Aytül  Şen Güler,  İsmail Obuz,  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vakkas Kara , İdari Mali İşler Müdürü Yusuf Emek,  Müdür Yardımcıları Metin Özel, Fatih Öztürk.

Dr. Oktay Okuş kimdir?

1977 yılında İzmir'de doğdu. Eğitim hayatına İzmir'de başladıktan sonra liseyi İstanbul Atatürk Fen Lisesi'ni bitirdi. 2001 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Anestezi ve Reanimasyon ihtisasına başladı. Uzmanlık eğitimi sonrasında atandığı Afyonkarahisar ilinde idari görevlerde bulundu. 2015 yılında İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman hekim ve 2017 yılında başhekim yardımcısı olarak görev yaptı.

Editör: Haber Merkezi