HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan etkinliğe Ödemiş Devlet Hastanesi başhekimi Ömer Koçak ve Hastane personeli katıldı. Yaklaşık 1 Saat süren etkinlikte tiyatronun yönetmenliğini ise Arzu Kaya yaptı

Etkinlik Saygı Duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Ödemiş Devlet Hastanesi başhekimi Ömer Koçak bir konuşma yaptı.

Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Koçak, “ Hastanemizde anne Sütü ile ilgili çok güzel etkinliklerimiz var. Neden anne sütü bu kadar önemli ve neden bu kadar çok etkinlik yapıyoruz. Çünkü hem annemizi, hem doktorlarımızı herkesi farkındalıklarını artırmak istiyoruz. Eğer anne sütü ile beslenen bir çocuk varsa diğerlerine göre daha sağlıklı, başarılı ve zeki oluyorlar.  Allah’ın verdiği bu mucizeyi besini daha uzun süre bebeklerde sağlanması için herkesin farkında olması gerekiyor.  Bizler istiyoruz ki annelerimiz bebeklerini ilk 6 ay boyunca sadece anne sütü versinler. Bebeklerin 2 yaşına kadar ana içecek olarak anne sütü kullansınlar istiyoruz. Çünkü yapılan çalışmalarda anne sütü içen çocuklar daha iyi oluyor. Onun için bizlerde bir haftadır çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.  Bugün bunun bir benzerini burada gerçekleştiriyoruz. Keyifli hoş güzel bir vakit geçirmenizi diliyorum”

Konuşmanın ardından etkinlikte Ödemiş Devlet Hastanesi personellerinden oyalı fes grubu halk oyunları gösterisi yaparken, İzmir İl sağlık müdürlüğünden gelen Erbay Ulupınar ve Fatih Yılmaz müzik ziyafeti sunarlarken, Yonca Öncel, İbrahim Kavacık, Huri Tuna, Neriman Denli ve Yücel Öztürk ise tiyatro gösterisi sundular.

Etkinlikte daha sonra Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Koçak bebeklerini 2 yıl boyunca anne sütü ile besleyenlere ve etkinliğe katkı sağlayanlar teşekkür belgesi takdim etti.

Editör: Haber Merkezi