Ödemiş ilçesinde Adnan Menderes Bulvarı devamında Yayla Kent ve Şoförler Sitesi önündeki yol çalışmaları son aşamaya geldi. Yol boyunca jimnastik aletlerinin de yer aldığı yeşil alan kıyısında bisiklet ve yürüyüş yolu da yapılıyor.
Ödemiş Belediyesi tarafından, ilçeye bağlı Gölcük beldesi çıkışında trafiğin rahatlatılması ve şehir girişinin güzelleştirilmesine yönelik proje kapsamında, 650 metrelik alanda bölünmüş yol çalışması yapıldı.  Bölünmüş yolda 2000 m² parke taşlı kaldırım çalışmasının tamamlandığı, önümüzdeki günlerde asfaltlama çalışmalarına başlanacağı bildirildi.
Projenin devamı olarak Yayla Kent ve Şoförler Sitesi önünden başlamak üzere, yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik alanda vatandaşların hem spor yapabileceği hem de dinlenebileceği yeni bir alan oluşturuluyor. Belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, bu alana jimnastik aletleri yerleştirilerek, yürüyüş ve bisiklet yolu yapıldı. Orta refüje palmiye ve leylandi, yol kıyısına ise çınar ve ıhlamur ağaçları dikiliyor. Önümüzdeki günlere çalışmaların tamamlanacağı açıklanan alanda, yol boyunca rengarenk mevsimlik çiçeklerin de dikileceği ifade edildi.
Editör: Haber Merkezi