HABER:DİLEK AYVALI

Sendika Temsilcisi Mehmet Zeki Dündar yaptığı açıklamada, “Emekçilerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda, kazanımlı bir toplu sözleşme imzalanması noktasında ortaklaşıldı. Biz Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası olarak, yetkili olduğumuz Ödemiş Belediyesinde 2022 toplu sözleşmesi (TİS) için Başkanımızla daha önce görüştük, taleplerimizi sözlü olarak ilettik; bu bağlamda başkanımız süreçten haberdar.

En son, 26.04.2022 tarihinde sendikamız Tüm Bel-Sen’in İzmir 1 No’lu Şube Yöneticilerinin katılımıyla, Belediye Memur ve Sözleşmeli Emekçileriyle bir araya gelerek taleplerimizi ortaklaştırdık. Diğer Sendikalarında destek verdiği bu toplantıda, ortaklaştığımız Talep Formunu Başkanımıza yazılı olarak ileteceğiz.

Başkanımızın, çoklu kriz yaşadığımız bu dönemde işyeri barışını sağlamak adına verdiğimiz bu mücadelenin yanında yer alacağına olan inancımız tamdır. Sosyal Demokrasi ve Sosyal Adaletin saflarında olduğumuzu biliyor ve buna inanıyoruz. Son olarak, Başkanımızın sloganı ile bitirelim: “Ödemiş bizim evimiz biz büyük bir aileyiz, ve biz bu ailenin dinamik, etkin birer parçasıyız.” İfadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi