Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı denetim serbestlik müdürlüğü, yeşili ve doğayı koruma devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 300 fidanı toprakla buluşturan mahkûmlar ve adliye personeli şimdi de 200 adet fıstıkçamı toprakla buluşturdu. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğünün Ağaçlandırma ve Koordinasyon projesi kapsamında yürütülen ‘Adalet Ormanı’ çalışmaları hız kazandı.

2017 yılından bugüne kadar suça sürüklenen bireylerin toplum içinde infazını tamamlayabilmesi adına yürütülen çalışmalar içerisinde emsal niteliği kazanan ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor. Projeye destek sağlamak amacıyla Ödemiş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ödemiş Adliyesi’nde fidan dağıtımı etkinliği düzenlendi.

Bu proje kapsamında Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Tuğan Sarıca, Cumhuriyet Savcısı Ozan Uçar, Ödemiş Denetimli Serbestlik Müdürü Timuçin Göç, Ödemiş T Tipi Ceza İnfaz Kurum Müdürü Atila Kuru, Ödemiş M Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdür Vekili Erdal Zengin, Bayındır Orman İşletme Şefi Uğur Güler ile Orman Mühendisleri, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelinin katılım sağladığı etkinlikle birlikte gün içerisinde adliyeye gelen vatandaşlara ve adliye personeline 200 adet fıstıkçamı türünde fidan dağıtımı yapıldı.

Çevre duyarlılığının artırılması, ağaç ve orman sevgisinin 7’den 70’e tüm vatandaşlara aşılanması adına yürütülen benzer nitelikte çalışmaların devam edileceği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi