Koç Burcu Nisan Ayı Burç Yorumları: Nisan ayının ana gündemi koç burcu için ikili ilişkiler olacak. İlişkilerinizde uzlaşmayı sağlayarak problemleri veya olayları daha kolay bir şekilde çözümleyeceksiniz. 16 Nisan’da gerçekleşecek olan dolunay ile ilişkileriniz ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Beklediğiniz yeni ticari iş ortaklıklarınız netleşebilir. Bu ay davranışlarınız ve kararlarınız ılımlı olacak. Nisan ayında kendinizi daha enerjik, sosyal ve fit hissetmek isteyebilirsiniz. Kendinizi yeniden değişip dönüştürmek isteyebilirsiniz. Tüm bunları yapmak için doğru bir zaman diliminde olacaksınız. Alım-satım veya gelir elde ettiğiniz konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissediyor olabilirsiniz. Para sıkıntıları yaşamış olabilirsiniz. Bu aydan sonra maddi anlamda kendinizi daha fazla rahatlamış hissedeceksiniz.

Boğa Burcu Nisan Ayı Burç Yorumları: Burcunuzda gerçekleşecek olan yeniayın etkileriyle sağlık ve para ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. İş yerinizle ilgili rutin olarak yaptığınız konularda yeni kararlar alabilirsiniz, Bir hastalığınız varsa nisan ayında tedavi sürecine başlayabilirsiniz. İş verenseniz çalışanlarınızla alakalı yeni kararlar alabilirsiniz. İş anlamında rutinleriniz değişebilir. yardım etmek istediniz kişiler olabilir veya ihtiyacınız varsa birileri size yardımcı olabilir. 30 Nisan’da gerçekleşecek olan güneş tutulması mayıs ayından sonra da hayatınızda etkili olacak. Hayatınızda önemli olan bir konuda değişiklikler yaşamaya başlayabilirsiniz. İnsanların dikkatini çekebilir, gözlerin üzerinizde olduğunu hissedebilirsiniz.

İkizler Burcu Nisan Ayı Burç Yorumları:1 Nisan’da koç burcu 11 derecede gerçekleşen yeniay, yenilik anlamına gelmektedir. Sosyal çevrenizde, maddi alanlarınızda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yeni dostlukların başlangıcı nisan ayında gerçekleşebilir. 16 Nisan’da oluşacak dolunay, hayatınızda bazı konuların sonlanması anlamına gelmektedir. İkili ilişkilerinizde ayrılıklar yaşayabilirsiniz. İlişkiniz flört aşamasındaysa ciddi bir ilişkiye dönmeden bitebilir. Nisan ayında kendinizi biraz keyif odaklı hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizde mutlu vakitler geçirebilirsiniz. Yurt dışına taşınmak veya yurt dışında ticari bir iş gerçekleştirmek istiyorsanız başlangıçlara hazır olun.

 Yengeç Burcu Nisan Ayı Burç Yorumları : iş hayatına başlamak istiyorsanız yeni bir iş teklifi alabilirsiniz. Mevcut bir işiniz varsa yöneticileriniz değiştiği için çalışma sisteminizin değişebilir. Aileniz ile ilgili yeni kararlar verebilir, evinizde değişikliklere gidebilirsiniz. Ailenizle bu ay sosyalleşeceğiniz keyifli anlar geçirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmak veya iyi giden bir ilişkiyi ciddiye bindirmek anlamında yeni adımlar atabilirsiniz. Çok hızlı veya ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. 9. Evinizde Jüpiter ve Neptün’ün etkileri sayesinde yabancı ülkelerle alakalı eğitim veya iş anlamında karşınıza çıkabilecek yeni fırsatlar olabilir. Tatil planı yaparken tasarladığınız hayal ettiğiniz gibi olmayabilir

Aslan Burcu Nisan Ayı Burç Yorumları: Eğitim, seyahat gibi yaptığınız planlamalarınızda yeni adımlar atabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlardan sıkıldığınızı hissederek o kişilerden uzaklaşabilirsiniz. Farklı insanlarla sosyalleşme bilirsiniz. Yazı yazmayı seven veya iş olarak yazan bir kişiyseniz nisan ayında kendinize ilham geldiğini ve yazılarınızın güzelleştiğini fark edebilirsiniz. 10. Evinizde gerçekleşecek güneş tutulmasının etkisi burcunuz üzerinde aylarca hissedilecek. Yeni sorumluluklar almaya başlayabilirsiniz. Beklemediğiniz anda yeni işler karşınıza çıkabilir.

Başak Burcu Nisan Ayı Burç Yorumları: Kendiniz veya çevrenizden kişilerin sağlık veya maddi konularda sorunlar yaşayabilir. Birikiminiz varsa ve paranızı nasıl yöneteceğinizi tam olarak bilemiyorsanız 16 Nisan’dan itibaren parasal konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Alım-satımlarınızda hareketlenmeler olabilir. Nisan ayında keyfinize fazla düşkün hissedebilirsiniz. Hazırlandığınız bir sınav varsa pozitif sonuçlar elde edebilirsiniz. Yurt dışı seyahat ve işlerinizde hareketlenmeler olabilir. Büyük kitleleri etkilemeye başlayabilir, insanları etkilediğinizi fark ettiğiniz için yayıncılık anlamında harekete geçebilirsiniz. Gelecekte daha iyi yerlere gelmenizi sağlayacak konular için kendinizi sosyal ortamlardan uzaklaştırabilirsiniz.

Terazi Burcu Nisan Ayı Burç Yorumları: Yeni bir ilişki dönemine başlayabilirsiniz. Bu bir gönül ilişkisi de iş ilişkisi de olabilir. İş anlamında yeni imzalar atarak hayal ettiğiniz bir işe başlayabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi biraz yalnız hissedebilir, çevrenizden bu anlamda destek görmek isteyebilirsiniz. Bedeninizi güçlendirmek için spor gibi faaliyetlere başlayabilir, böylece psikolojik olarak da kendinizi daha iyi hissedeceğiniz ortamlar oluşturabilirsiniz. Kendinizi hayatınızda sıkışmış hissediyor ve zorlanıyor olabilirsiniz. Bir süre sonra, Hayatınıza sıfırdan başlıyormuş gibi kafanızdaki pek çok problemi aşabileceksiniz.

Akrep Burcu Nisan Ayı Burç Yorumlari : nisan ayında mesai saatlerinizde yaşadığınız değişiklikler sizin farklı bir iş ortamının içine girmenize sebep olabilir. İş arkadaşlarınızla ilişkileriniz gelişebilir ve kendinizi çalışma ortamınızda çok daha huzurlu hissedebilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlıyorsanız kandırılmalara açık olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yoğun bir gündem yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde taktığınız pembe gözlükleri çıkararak, gerçekleri görmeye başladığınız zamanlar geçebilirsiniz

Yay Burcu Nisan Ayı Burç Yorumları: 11 derece koç burcunda gerçekleşen yeni ayın etkileri ile yeniliklere açık olmanız gereken bir döneme gireceksiniz. Keyif alacağınız işler yapmaya başlayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için güzel bir dönem diyebiliriz. Eğer bir çocuğunuz varsa, çocuğunuzun hayatında yaşanan gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir. İnsan ilişkilerinizde ne kendinizin ne de karşınızdaki kişileri mağdur etmekten kaçınacaksınız. Bu sebeple insan ilişkilerinizde biraz yıpranabilirsiniz. Nisan ayında sosyal hayatınızda bazı konuların peşini bırakabilirsiniz. Etrafınızda olan insanlarla ilişkilerinizi gözden geçirerek bazı kişilerden uzaklaşabilirsiniz. Nisan ayının sonlarına doğru eve girmek istemeyecek, devamlı sosyal ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz.

Oğlak Burcu Nisan Ayı Burç Yorumları: Kendi kendinize kafanızı dinleyebileceğiniz ortamlar oluşturup, kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. İç huzurunuzu bulduğunuzda aileniz de daha huzurlu olacaktır. Sorumluluklarınız veya kariyerinizle alakalı konularda bazı sonlandirmalar söz konusu olabilir. Yöneticilerinizde bu ay için çeşitli değişiklikler yapılmış olabilir. Yöneticilerinizin değişmesi ile sizin iş tanımınız da değişebilir, hazırlıklı olun. Ay sonunda yaşanacak olan güneş tutulması tüm burçlar için etkili olsa da oğlak burçları çok daha etkilenebilir. Yatırım veya alım-satım konularında işleriniz yoğunlaşabilir.

Kova Burcu Nisan Ayı Burç Yorumları:Eğitim, öğretim konularında kendinizi geliştirmek için yeni adımlar atacağınız bir ay olacak. Nisan ayında birkaç günlük seyahatlere gitmeniz gerekebilir. Yaşadığınız yerin yakınlarına taşınan yeni birileri ile çok iyi anlaşabilir, yeni bir yakın arkadaş edinebilirsiniz. Devamlı birlikte olduğunuz insanlarla çeşitli sorunlar yaşayabilir, dengeyi korumakta zorlanabilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi yaymak ile ilgili yaptığınız şeylerden yavaş yavaş uzaklaşıyorsunuz diyebiliriz. Uzun süredir takip ettiğiniz kişilerin görüşlerinin artık size uymadığını hissedebilirsiniz. Yabancı ülkelerin insanları ile sosyalleşebileceğiniz ve tanışacağınız ortamlar oluşabilir

Balık Burcu Nisan Ayı Burç Yorumları: Gelir kapınızla alakalı yeni adımlar atabilir, satış yapan bir kişiyseniz işlerinizin açıldığını görebilirsiniz. Ticari olarak yaptığınız işlerde çevreniz tarafından takdir edileceksiniz. Dolunayın etkileri ile vergi, alım-satım işleri ile ilgili çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kendi işinizi kurma gibi bir hayaliniz varsa Nisan ayı işe başlamak için güzel bir zaman dilimi olabilir. Eğitim hayatınızla alakalı kurslara gidebilir kendinizi geliştirdiğinizi düşünerek daha pozitif hissedebilirsiniz. Kendinizi sıkışmış ve bunalmış hissediyorsanız bu dönemin yavaş yavaş azalacağını söyleyebilirim..