Seviyorum anlamlı şeyler söyleyenleri, düşündüren etkileyen beni.

Bazen doğa bir müzik fısıldar kulağınıza ya da rüzgâr ıslık çalar, gökyüzü ağlar belki sizin yerinize...

Ne ekersen onu biçersin dedikleri çok doğru söz galiba. Ben hiç buğday ekip arpa biçeni görmedim.

Bir de etrafında ne varsa ona dönüşür insan. Yani kuzularla takılırsan melersin, kuşlarla takılırsan da uçarsın. Yanındakiler senin kim olduğunu toplumdaki duruşunu belirler. Çirkinlikler bırakın çirkin kalsın güzelliklere bakmalı insan. Umut karanlığın arkasında saklanan ışığı görmektir. Bulunduğumuz imkânlara mecbur hissedersek küçücük çocuğun eline verilmiş kocaman inekten bir farkımız kalmaz. Aslında kaçmak şartları değiştirmek mümkünken... Mecbur ve çaresizlik duygusu yemesin içinizi. Kalbinizde kandil gibi hep bir umut ışığı yakmalı insan şartları zorlamalı Savaşırsan yaşıyorsundur aslında. Hep güzel şeyler söyleyin gül ile yatan gül ile kalkar.

Ben çoğu olaylara duygusal yönden baktığım için kalemimin gözü bu kadar yaşlı belki de farkındayım bazen insanların benden beklediğinin azıyım ama insanların bazıları farkında değiller aslında, ben gördüklerinden çok daha fazlayım.

Güç insanın ruhundadır. Sizler de kendi gördüklerinizden daha fazlasınız aslında. Sevmek istiyorum gülü sevdiğim gibi dikenini de, bülbülü sevdiğim gibi kargayı da çünkü insan sevince güneş daha güzel doğuyor sanki ışığı içimi ısıtıyor. Ben güzelliklerle beraber çirkinlikleri de seviyorum sonra dünyama rengârenk gökkuşağı doğuyor.  Sanki her şey şiir oluyor gönlüme dedim ya seviyorum anlamlı şeyler söyleyenleri, düşündüren etkileyen beni...

Editör: Haber Merkezi