Bu sene 27.kez kapılarını açan Ödemiş Milli Fuarı’nda stand açan Semerkand Ödemiş Temsilciliği her yaş grubuna uygun kitapların tanıtımını yaptı.
Standı ziyaret eden Ödemişliler Semerkand yayınlarını tanıdılar, Semerkand TV, Radyo 15 ve aylık yayınlanan Semerkand, Semerkand Aile ve Mostar dergilerini inceleyip bilgi aldılar. Semerkand TV’nin ve Radyo 15’in sevilen sunucularından M.Zeyd Yıldız standı ziyaret ederek Semerkand aboneleri ve vatandaşlarla sohbet etti, kitap imzaladı.
Fuardaki standlarının ziyaret edilmesi ile ilgili olarak konuşan Semerkand Ödemiş Temsilcisi Kenan Ören, “Ödemiş Semerkand Temsilciliği standını ziyaret eden tüm halkımıza teşekkür ederiz. Semerkand Ödemiş Temsilciliği Halep Pastanesi karşısında ziyaret edilebilir” dedi.
Semerşah ve Erbe Turizm Temsilcisi İbrahim Yeniay ise Hac ve umre organizasyonu yaptıklarını belirterek, “Yola çıkmak için çok nedeniniz var. Daha temiz ve leziz bir ortamda mukaddes görevi yerine getirmede bize düşeni yerine getiriyoruz. Bu standda halkımızla buluşmanın sevincini yaşıyoruz” ifadelerinde bulundu.
Stand sorumlularından Leyla Göçen de, “Kermesimizdeki el işi göz nuru ürünleri fuar sebebiyle sevenlerimizle buluşturma fırsatı bulduk. Ödemiş’imizin sevilen Radyo 15 ve Semerkand TV sunucusu M.Zeyd Yıldız’ın eşiyle kermesimizi ziyaret etmesi bizleri sevindirdi. Ödemiş ipeği, ipek mendilini Ödemiş Semerkand hatırası olarak hediye ettik. İyi günlerde kullanmasını dileriz” şeklinde konuştu.
Sunucu M.Zeyd Yıldız da, “Ödemiş’e kaymakam olacağına Ödemiş’e enişte ol diye bir deyimden hareketle Ödemiş‘e enişte olmak nasipmiş. Ödemiş’e gelinir de Semerkand’a gelinmez mi?
Ödemiş’in sıcak insanlarıyla birarada olmak; onları tanıma fırsatı bulmak güzeldi. İpek mendili için Ödemişlilere teşekkür ederim. Çalışmalarında başarılar dileriz” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi