Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran beraberinde Türkmen Mahallesi Muhtarı Raif Hamurcu, Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Karaceviz, Balabanlı Köyü Muhtarı Şakir Karataş, Bozcayaka Köyü Muhtarı Mehmet Düzkaya ve Yeşilköy Muhtarı Erol Bakır ile birlikte Müftü Mustafa Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundular.
Dernek Başkanı Savuran Ödemiş’e yeni atanan müftü Mustafa Bilgiç’e görevinde başarılar dileyerek, “Müftülüğün yapacağı çalışmalarda Muhtarlar Derneği olarak elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bazı köylerimizde yaşanan imam sıkıntısına çözüm bulmak için sayın müftümüzden gerekli olan desteği bekliyoruz. İlçemize atanmasından dolayı yeni görevinde muhtarlarımız adına kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.  
Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç ise muhtarların ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirterek, “Şu an Ödemiş merkez kasaba ve köylerde 23 camimizin kadrosu boş. Köylere görevli bulmakta sıkıntılar çekiyoruz. Türkiye genelinde boş kadro çok olduğundan köylerimize imam göndermekte sıkıntı çekiyoruz.  Bizler camilere şahsiyet ve siyasetin girmesini asla istemiyoruz” dedi.
Editör: Haber Merkezi