HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Yapılan etkinliği, CHP Ödemiş İlçe Başkanı ve Yönetimi, MHP Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz ve Yönetiminin yanı sıra MHP Ödemiş Belediye Başkan aday adayları ile Ödemiş Tapu Müdürü Ethem Yalçın, Ödemiş İlçe Müftüsü Şevki Kesici ve Ödemiş Devlet Hastanesi Yöneticisi Başhekim Ömer Koçak katıldılar. Etkinlik öncesi Kuran’ı Kerim Tilaveti ve Mevlid okutuldu.

Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy, “Mevlidi Nebi Haftası Peygamber Efendimiz Muhammed (S.A.V)’ın dünyaya teşriflerinin yıldönümü olması dolayısıyla Efe Konut Camiinde hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile muhtar seçildiğim günden bu yana geleneksel hale getirdiğimiz ve tüm mahallemizde vefat edenlerimizi kapsayan bu pilav hayrının bu yıl 5.’sini yaptık. Allah’ım hayrımızı kabul etsin. Emeği geçen bize destek olan başta Efe Konut Camii Hocamız Ziya Bey’e ve hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan etkinlik sonrası Muhtar Necmiye Aksoy ve beraberindekiler Ödemiş Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevinde kalanları ziyaret ettiler.

Editör: Haber Merkezi