Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç ilçedeki gazeteleri ziyaret etti. Göreve geldiğinde Ödemiş’teki basın mensuplarıyla kahvaltıda buluşan Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç, müftülük personeliyle birlikte gazetemize ve ilçedeki diğer yerel gazetelere iade-i ziyarette bulundu.
Gazetemiz ziyaretinde İmtiyaz Sahibimiz Hatice Acar Çavdar ve Genel Yayın Yönetmenimiz Dilek Acar Özdemir’le bir süre sohbet eden Mustafa Bilgiç, Ödemiş’in yerel basın konusunda çok şanslı olduğundan bahsetti.
Basının dünyada çok önemli görevleri olduğunu ve bir kamu hizmeti verdiğini ifade eden Müftü Mustafa Bilgiç, “Basın geldiği nokta itibariyle bir hayli gelişmiş durumda. İnsanların haber alması, çevresindeki olan bitenlerden haberdar olması, siz basın camiasının değerli mensupları sayesinde gerçekleşiyor. Bu iş emeğin yanında sevgi gerektiren de bir iş. Ödemiş’te bu iş de çok iyi yapılıyor. Bu meslekte başarılarınızın daim olmasını diliyorum” dedi.
Hatice Acar Çavdar ve Dilek Acar Özdemir de Müftü Mustafa Bilgiç’e görevinden başarılar dilediler ve toplum yararına uygulanabilecek projelerde destek vermekten çekinmeyeceklerini dile getirdiler.
Editör: Haber Merkezi