Ödemiş İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Çakmak Ödemiş Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, mahalle muhtarlarıyla buluştu.
Ödemiş Muhtarlar Derneği’ne dün öğle saatlerinde ziyarette bulunan Ödemiş Emniyet Müdür Yardımcısı Yunus Çakmak, muhtarların ilçede büyük bir rolü olduğunu anlattı.
Ziyarete gelen Çakmak’ı Ödemiş’in bütün mahalle muhtarlarıyla karşılayan Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, ziyaretlerinden dolayı Emniyet Müdür Yardımcısı Yunus Çakmak’a teşekkür etti.
Muhtarlar Derneği’nde konuşan Ödemiş İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Yunus Çakmak: “Ödemiş’e geleli daha üç ay oldu. Yeni yeni alışmaya başladım. İlçede muhtarların önemini bildiğim için sizlere böyle bir ziyarette bulunmak istedim. Ben muhtarlarıma karşı yabancı değilim. Komiserlik dönemlerimde, büro amirlikleri yapmam vesilesiyle, sürekli muhtarlarla görüşürdüm. Ben çoğunlukla Müdürlükte oluyorum. Bir sıkıntınız olduğunda hiç çekinmeden gelmenizi isterim” dedi.
Ardından ziyaretle ilgili söz alan Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, ziyaretlerinden dolayı Emniyet Müdür Yardımcısı Çakmak’a teşekkür ederek, şu sözleri söyledi:
“Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Bizler mahalle muhtarları olarak, gece gündüz halkımızla iç içeyiz. Emniyetin bir araması olduğunda bizlerde yanında eşlik ediyoruz. Yani bizler mahalle sakinlerinin hizmetkarıyız. Sizlere mahalle muhtarlarım adına her konuda yardımcı olacağımızın sözünü veriyorum."
Ardından sohbet havasında geçen ziyaret çayların içilmesiyle son buldu.
Editör: Haber Merkezi