Ödemiş Belediye Nikâh Salonu’nda düzenlenen programa Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP Ödemiş ilçe Başkanı İsmail Poyraz, Ödemiş Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Dalcı, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Cumhur İttifakı Ödemiş Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez, Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adayları, oda başkanları katıldı.

Poyraz, "Terör örgütü Ödemiş’te, İzmir’de, İstanbul’da Ankara’da ve birçok şehirde belediyemize yerleştirmek istiyorlar."

Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe Başkanı İsmail Poyraz, “ Son günlerde Beka ve Zekâ tartışma meselesi haline geldi. Diyorlar ya bekayla ne alakası var yerel seçimlerin evet normalde yerel seçimlerin bekayla bir ilgisi olmaması gerekir. Ama öyle bir kozmopolitik bir ülkede yaşıyoruz ki,  94 tane belediye başkanın kamu mallarıyla, terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yapmakla cezaevinde olduğu bir ülkede devleti kanınla, canıyla, şahadette ererek, erlerini kaybederek, belediyeden uzaklaştırdığı, terör örgütü Ödemiş’te, İzmir’de, İstanbul’da Ankara’da ve birçok şehirde belediyemize yerleştirmek istiyorlar. Hamdolsun AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı bayrağı altında buna hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz. Tevazu göstermeyeceğiz. Ve karşısında dimdik duracağız. Ödemiş Belediye Başkanımız Mahmut Badem’in bu zaman kadar yapmış olduğu hizmetlerden ve Ödemiş’e kazandırmış olduğu değerlerden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Ve Ödemiş’e geleceği hazırlayacak olan yılmaz başkan diye adlandırdımız Münir Bezmez beyefendiye de Ödemiş’e akıllı kent yapması için yolunun açık olmasını diliyorum”

Delibalta, "Birlik ve beraberliğimiz devam edecek"

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ramazan Şerif Delibalta, “ Gönül dostları demiştim. Gönül dostlarının yan yana olması Cumhur İttifakı Bayrağı altında, Devletin ve Milletin bölünmez bütünlüğünü burada Cumhur İttifakı adı altında hep beraber yol alacağımıza inanıyorum. Cumhur İttifakının Devletin Beka noktasındaki birlik ve beraberliği sizlerin gözleri önünde bu birlik ve Beraberlik 31 Martta belediye başkan adayımız Münir Bezmez’le aynı şekilde yola devam edeceğini hep beraber hareket edeceğimizi, gönülden sevgiden kesinlikle inanıyorum. Sevgi, dostluk, birlik, beraberliğin hepimizin önünü açacağını, bu noktada sevgi ve dostluğumuzun Cumhur İttifakı adı altında devam edeceğini sevgiyle inanıyorum. Bu dostluk ve sevgi içerisinde inşallah 1 Nisanda aynı yolu aynı yol yöntemini devam edeceğiz”

Cumhur İttifakı Ödemiş Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez, “31 Mart akşamı Zafer hepimizin olacaktır”

Cumhur İttifakı Ödemiş Belediye Başkan adayı Münir Bezmez, “  Yerel seçimlere 5 gün kaldı. Bu 5 gün içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizi kırmadan dışarıdan gelebilecek her türlü tahrikleri dikkate almadan canla başla 5 gün daha çalıştıkmı Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı zafer hepimizin olacaktır. AKP ve MHP’ den oluşan Cumhur İttifakı ben inanıyorum ki Ödemişimize son derece güzel hizmetler yapacaktır. Ödemişimizi İzmir’de ve Türkiye’de ismini duyuracaktır. Hem ekonomik hem Kültürel, hem de sosyal olarak Ödemişimiz laik olduğu yere kavuşacaktır. Bunu yaparken, başta her iki partimizin yöneticileri, milletvekilleri, bakanları ve iki liderlerimiz arkamızda olacaktır. Bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan ve gayretlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Allah bu çalışmamızın karşılığına verecektir. Ben buna inanıyorum”

Badem, "Seçim gününe kadar hep birlikte yürümeye devam edeceğiz"

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “ Yerel seçimlerine son 5 gün kaldı. Bugüne kadar hep beraber geldik. Bugüne kadar birlikte yol aldık. Sahada kol kola omuz omuza bir arada verdiğimiz gayret bütün ödemişte takdire şayan ben öncelikle iki genel başkanlarımızın verdikleri kararı bir bir Ödemiş’te yansımasını görmek çok önemli biz bazı ilçelerde bu İttifakın bire bir yapılamadığını ya da dayanışmanın bir parça eksik olduğunu görüyoruz. Ancak burada iki ilçe başkanıma ve yönetimine bu işe gönül vermiş tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 5 gün daha vereceğiniz emek bizleri yarınlara taşıyacak. Bizi bundan sonra 2023’deki genel seçimde ya da 2024 yılındaki yerel seçimde ve sonraki seçimlere götürecek Cumhuriyeti taşıyacak. Seçim gününe kadar hep birlikte yürümeye devam edeceğiz. Ve 1 Nisan sabahı önce Ödemiş’te sonra da Gündoğdu’da Zeybek oynayamaya hep beraber gideceğiz”

Osmanağaoğlu, "Beka için Milli Karar Cumhur için işi Ehline Emanet edin”

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “ Biliyorum ki burada bulunan siz değerli hemşerilerim ecdadımız Aydınoğlu Mehmet Beyin Birgi’de 1308 yılında Türk yurdu yaptığı Ödemiş’e bu kutlu emanette sonsuza kadar sahip çıkan tüm Ödemişliler buradadır.  Bundan hiç şüphemiz yoktur. Çünkü Bozdağ’da poslu Mestan efenin, Kaymakçı ’da Gökçe Hüseyin efenin, Çaylı ’da keleş Mehmet efenin, Köselerde Ömer Çavuş efenin, Halkapınar’da Musalli İsmail Efe’nin, Bademli ’de Kör Bayram Efe’nin verdiği bağımsızlık mücadelesi Türk Milletinin yüreğine nakış nakış işlenmiş kalbimizde ayrı bir yer etmiştir.  İşte bu yüzden Ödemiş değerlidir. Ödemiş’ten verilecek mesaj İzmir’den ilan edilecek Cumhur idaresi bu yüzden çok kıymetlidir. Ödemişin aklıyla dalga geçtiklerini sanan İzmir’in presetini yok sayan zillet İttifakı kaybetmeye mahkûmdur. Vatanın bölünmez bütünlüğünü kırmızıçizgisi olarak belirlenmiş İzmirliye Belediye Meclisi aday listesinde PKK militanlarına ve sempatizanlarına yer vererek hakaret eden CHP’nin Tunç Soyer’i ve avarelerini dayatan onlarca yıldır İzmirlinin duygularını suistimal ederek İzmirliye hükmetmeye çalışan zihniyet 31 Mart’ta kaybetmeye mahkûmdur. İzmir’in sorunları gün geçtikçe büyürken,  ideolojik dayatmalarla İzmirlinin, Ödemişli’nin iradesi ipotek koymaya alışmış zihniyet kaybetmeye mahkûmdur. Biz diyoruz ki. Beka için Milli Karar Cumhur için istikrar, biz diyoruz ki işi ehline emanet edin. İhtiyacımız olan şey birliktelik ve sağduyu millilikten bir haber Cumhur iradesiyle alay edenlerin bu dediklerimizi anlaması elbette beklenemez. Millet aklını yok sayan sağduyu yerine birliğimize dirliğimize kast edenlerle ittifak kuracak kadar gözü dönenler bu çağrımıza kulak vermesi elbette ki beklenemez. Ama biliyorum ki sizlerin veraseti Bozdağlar kadar yüksek, gönlü Ödemiş Ovası kadar engindir. Biliyorum ki Ödemişli hemşerilerim kendi iradeleriyle ortaya çıkan Cumhur İttifakının geleceğinin mimarı olduğunun farkındadırlar. Biliyorum ki İzmirli hemşerilerim başkalarının ipiyle kuyuya inenlere bel bağlamayacak kadar duyarlı, aydınlık istikbalimızı  karanlığa mahkum etmeye yeminli benzeşmelerin oyunlarına karşı uyanık olacaklardır ”

Editör: Haber Merkezi