HABER:DİLEK AYVALI

Milliyetçi Hareket Partisi Kiraz İlçe Teşkilatı Ramazan Ayı vesilesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kampanya düzenledi.

Kampanya ile ilgili konuşan MHP Kiraz İlçe Başkanı Musa Özdemir, Değerli dava arkadaşlarım,

İl başkanlığımızın mübarek Ramazan ayı İçin düzenlemiş olduğu “Her kapıyı çalacağız, her gönüle gireceğiz” kampanyası doğrultusunda ilçe teşkilatımız yoğun bir çalışma başlatmıştır. Bu çalışmalarımız sonunda başta hayır dualarıyla destekleriyle her zaman yanımızda olan İl başkanımız sayın Veysel Şahin’in talimatları ve destekleri olmak üzere saygıdeğer yönetim kurulu üyelerimizin saygıdeğer Meclis üyelerimizin saygıdeğer danışma kurulu üyelerimizin ve saygıdeğer hayır sahibi dava arkadaşlarımızın katkıları ve destekleri ile hayır depomuz dolmuştur.

Hayır depomuzdaki yardımların töremize ve inancımıza uygun olarak dava arkadaşlarımız tarafından ihtiyaç sahibi komşularımıza dağıtımı başlamıştır. Mübarek Ramazan ayı boyunca hayır çalışmamız devam edecektir. Böyle bir hayır çalışmasına ortak olduğumuz İçin çok mutlu ve huzurluyuz. Bize bu mutluluğu ve huzuru yaşatan sayın İl başkanımız Veysel Şahin bey olmak üzere tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi