Tire Endüstri Meslek Lisesi mezunlarının onuncu kez biraraya geldiği Pilav Günü’ne Tire Endüstri Meslek Lisesi mezunu AK Parti Çanakkale Milletvekili Müjdat Kuşku da katıldı.

Tire Endüstri Meslek Lisesi’nin 10 yıldır geleneksel olarak mezunlarını biraraya getirmeyi amaçlayarak gerçekleştirdiği Pilav Günü cumartesi Tire Endüstri Meslek Lisesi’nde yapıldı.
Pilav Günü’ne AK Parti Çanakkale Milletvekili Müjdat Kuşku, Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, Endüstri Meslek Lisesi eski müdürleri Ömer Cengiz ve Dr. Süleyman Üstün’ün yanı sıra çok sayıda Tire Endüstri Meslek Lisesi mezunu katıldı.
Okul zilinin çalmasının ardından okul müdür yardımcısı Önder Özden’in uyarıları ile bahçede sıraya giren Tire Endüstri Meslek Lisesi mezunları eski müdür Ömer Cengiz’in yönetiminde İstiklal Marşı’nı okudular.
Pilav Günü’ne katılan AK Parti Çanakkale Milletvekili Müjdat Kuşku 1975 yılında Tire Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun olduğunu söyleyerek, “Bu okulun yatılı öğrencilerindendim. Torna tesviye bölümünden mezun oldum. O dönemin Tirespor futbol takımında da oynuyordum. Yine Tirespor’da oynayan Doğan, Hayır, Nejat, Veli ve Serkan sınıf arkadaşlarımdı. Fakat kendilerini yoğun kalabalık nedeniyle henüz göremedim. Burada olmaktan öğretmenlerimi ve arkadaşlarımı görmekten son derece mutluyum” dedi.
Tire Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Hasan Öztürk ise yaptığı konuşmada, 1967 yılında Tire Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun olduğunu ve şu an mezun olduğu okulda görev yapıyor olmaktan son derece mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: “Böyle günlerde birlikte olmak bir ayrıcalıktır. Geçmişteki o güzel anları tüm tazeliği ile tekrar hatırlamak ve paylaşmak çok güzel bir duygu. Benden önce bu okulda hizmet veren tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Seneye tekrar daha kalabalık olarak buluşmak dileklerimle.”
Editör: Haber Merkezi