Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı, Ödemiş Devlet Hastanesi’nin artık ilçeye yetmediğini, yeni hastanenin inşaatının bir an önce başlaması gerektiğini belirtti. Ödemiş Devlet Hastanesi’nin yeni yapılacak yerinin 12 Haziran genel seçimleri öncesi seçim malzemesi yapıldığını dile getiren Kırlı, “Seçimler bitti nisan ayında temelinin atılacağı söyleniyordu, hala atılan bir adım yok. Ödemiş Belediyesi de üstüne düşen görevi yaptı, bu konuda yapılması gerekenler bir an önce yapılmalı” dedi.
MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı Ödemiş’teki hastane sorunuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mevcut hastanenin birçok sıkıntısının olduğunu söyleyen Kırlı, Başhekim Ziya Yurdakonar’ı ve ilgili kişileri göreve davet etti.
Ödemiş Devlet Hastanesi’nin yetersiz olduğunu yineleyen Kırlı, Ödemiş insanının açı çektiğini, hastaneye gelen vatandaşların genellikle İzmir’deki hastanelerle, çevre ilçelerdeki hastanelere sevk edildiğini bildirdi.
“Yeni hastanenin inşaatına başlanacaksa, mevcut kompleksin içinde neden ek binalar ve otopark düzenlemeleri yapılıyor” diyen Metin Kırlı hastanedeki personelin vatandaşlara sert davrandığını, gelen hastaların dertlerini anlatmaya çekindiğini belirtti.
Ödemiş Devlet Hastanesi’ndeki doktorların sürekli izinde olması nedeniyle birçok hastanın gününde tedavi olamadığının altını çizen Kırlı, ambulans sayısının da yetersiz olduğunu dile getirdi.
“ÇAM AĞAÇLARI BİLİNÇLİ Mİ KURUTULDU?”
Hastane bahçesindeki çam ağaçlarının da bakımsızlıktan dolayı kuruduğunu ifade eden MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı, “Çam ağaçları bilinçli olarak mı kurutuluyor, burada yarım asırlık çam ağaçları var, neden buna göz yumuluyor? Başhekim hastanenin ciğeri olan bu çam ağaçlarının kuruduğunu görmüyor mu? Bu ağaçlar kururken başhekim ne yapıyordu? Yazık bu ağaçlara. Her şeyden önce bir Ödemişli olarak bu konuların üzerinde durulması gerektiğine inanıyorum Bu konuya kulak verilsin ve bir an önce çözüm getirilsin” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi