Kamu Personeli Seçme Sınavı aracılığıyla 15 Haziran 2010 tarihinde Ödemiş Belediyesi kadrosunda göreve başlayan 16 memurun bir yıllık aday süresinin dolmasıyla, “Asli Devlet Memurluğuna Atananların Yemin Merasimi Yönetmeliği”nin ikinci maddesine göre yemin merasimi yapıldı.
3 Ağustos 2011 tarihinde belediye hizmet binası toplantı salonunda yapılan yemin törenine Belediye Başkanı Bekir Keskin, daire müdürleri ve memurlar katıldı. İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayan yemin töreninde, memurlar ellerini Türk bayrağının üzerine koyarak tek tek yemin ettiler.
Belediye Başkanı Bekir Keskin yaptığı konuşmada, “Hepiniz kimsenin yakını, akrabası olmadan tamamen kendi birikim, yetenek ve KPSS’de aldığınız puanlarla belediyemizce açılan sınavda başarılı olarak memur olmaya hak kazandınız. Öncelikle Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkelerine bağlı, kanunlarla belirtilmiş yükümlülüklerinizin ve haklarınızın bilincinde olarak kendinizi sürekli geliştirmenizi, yüksek hedefler belirlemenizi istiyorum.  Belediye olarak insan hayatının, doğumundan ölümlerine kadar her anını kapsayan bir görev yapıyoruz. Beklentilerin çok olduğu belediyelerde çalışmak, belediyeler yoluyla halka hizmet üretmek üstün bir görev anlayışını gerektirmektedir. Hepimiz bu anlayışa sahip, sorumluluklarımızın bilincinde çalışmalıyız. Sizlerden beklentimiz, kamu görevlilerine yakışır şekilde siyasetten etkilenmeden kentimizi gelecek yıllara hazırlayan projelerin hayata geçirilmesi ve biç bir vatandaşımıza ayrımcılık yapmadan onların memnuniyetini sürekli sağlanması için hizmet etmenizdir. Sizlerle birlikte çalıştığımız adaylık süresi zarfında göstermiş olduğunuz disiplin, beceri ve uyumlu çalışmalarınızı bundan sonraki süreçte de aynı özveri ve başarıyı göstererek devam ettireceğinize inanıyor, hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi