“KARARIMI BİRKAÇ GÜN İÇİNDE DUYURACAĞIM”

Haber / Dilek Acar GÜLEÇ

İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği seçimi 1 Haziran sonrasına ertelenmişti.  Mevcut Başkan Ahmet Kocaağa ve Süt Üreticisi Tuncer Öztürk saha da çalışmalarına devam ederken Mehmet Hampa’nın aday olacağı sosyal medyalardan paylaşıldı.

Yerelgüç olarak yaptığımız haberimiz sonrası İşadamı, üretici Mehmet Hampa sosyal medya hesabından aday olup olmayacağı konusunda paylaşım yaptı.

Hampa’nın adaylık konusunda kesin bir karar almadığı gözlemlenirken, birkaç güne kadar kararını verip açıklama yapacağını açıkladı.

“Kamuoyunun bilgisine; Özellikle son bir haftadan bu yana siz kıymetli üreticilerimizden ve çiftçi abilerimizden gelen yoğun istek talepler üzerine önümüzde ki günlerde yapılması planlanan İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği için yapılacak olan seçimlerde yeni bir yönetim kurulması için yoğun istek ve talepler almaktayız.

Bu konu da üreticilerimizle görüşmelerimiz ve istişarelerimiz devam etmekte olup nihai kararımızı bir kaç gün içerisinde siz kıymetli üreticilerimizle paylaşacağız. Sosyal medya da yoğun destek mesajları paylaşan üreticilerimiz ve çiftçimize sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarım” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi