Programa Torbalı ilçe Müftüsü Hakan Türe ile Camii ve din görevlilerinin yanı sıra Hastane yönetiminden Genel Koordinatör Arda Murat Yamaç,  Cami ve din görevlileri katıldılar.

Torbalı İlçe Müftüsü Hakan Türe, “Malum olduğu üzere Kuran-ı- Kerimde bizim inancımıza göre bir insanın yaşamasına vesile olan bütün insanları yaşatmış gibidir. Dolasıyla şu salgın hastalıkta da gördük ki bizim hastanelerimiz, hastane çalışanlarımız doktorlarımız çok canla başla mücadele ettiler. Bununla birlikte sizlerde aynı şekilde çalıştınız vatandaşlarımızına katkıda bulundunuz hizmet ettiniz. Başta sağlık görevlilerimiz olmak üzere kamu da hizmet eden bütün meslektaşlarımıza ben teşekkür ediyorum. Tekrar bizleri bu kahvaltıda bir araya getiren Medifema hastanemizin yetkililerine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Medifema Hastanesi Genel Koordinatörü Arda Murat Yamaç, “Din görevlileri insanın doğumundan ölümüne kadar her alanda faaliyet gösteren bir meslek mutlu anlarımızda mutluluğumuzu, kederli anlarımızda bize destek olan yolumuzu kaybettiğimizde bize rehber olan bir misyona sahipsiniz bizlerde bunun önemini bildiğimiz için sizlerle bir arada olmak istedik. Müftümüzde bize destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Medifema hastanesi bölgemizde 2013 yılından beri hizmet vermekte genel ve yeni doğan yoğun bakımı, koroner yoğun bakımı olan organ nakledilişinden tüm cerrahi işlemlerin muayene ve tedavilerin yapıldığı bir kurum sizler zaten bunları biliyorsunuz ama biz tekrar hatırlatmak ve güncel gelişmelerden biraz size bilgi vermek. Amacıyla bu toplantıyı düzenledik. Birazdan diğer arkadaşlarımız sizi uzmanlık alanlarından kısa birer sunum yapacaklar. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltı sonrası Genel Cerrahi Uzmanı Hidayet Çatal ve diğer doktorlar kendi uzmanlık alanları ile ilgili davetlilere sunum gerçekleştirdiler.

Editör: Haber Merkezi