HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Eski iş yerini Şifacı ve yaşam Koçluğu merkezine dönüştüren Kuzum, yeni hizmete sunduğu iş yerinde psikolojik sorunları, Travmaya maruz kalanları ,felçli hastaları, Kemik rahatsızlığı ve romatizma rahatsızlıkları ,kalp şeker tansiyon gibi kronik rahatsızlıkları, Kısırlık, kanser rahatsızlığı olanları motivasyon sorunu, sınav kaygısı yaşayan öğrencileri, Bipolar ,panik atak rahatsızlığı  yaşayanları alternatif tıp uygulaması olan  bio enerji ve terapi yöntemiyle tedavi ediyor.

“Bilinçaltı kodlarını iptal ediyoruz”

Kuzum, uygulanan tedavi yöntemiyle ilgili şu bilgileri verdi, “İşimiz Kişisel gelişim, yaşam koçluğu, biyoenerji ve thetahealing, kozmik, bilinçaltı dili, kuantum, manyetizma, şifa sistemleri kullanarak, insanların sorunlarını her türlü hastalıklarını psikolojik sorunlarını çözebilmeyi ve şifalandırma yaparak, yaşamlarını yeniden tasarlıyoruz. Çocukluğumuzdan beri bilinçaltına yüklediğimiz. Kodları hayat yolculuğumuza devam ediyoruz. Artık bize sorun yaşatan çıkmazda hissettiğimiz, her durum ve olayda bu bilinçaltı kodlarımızı iptal edip, sonlandırıyoruz.  Özgür irade yasasıyla, yeniden kişinin istediği şekilde kodluyoruz. Bunun adına “ Küllerinden Yeniden Doğma” diyoruz. Her şey mümkün hayatın tüm olanakları, sınırsız, herkes doğuştan sınırsız Sevme, Sevmeye, Değerli Olma, bolluk Bereketlilik, içinde yaşama, başarılı olma, gibi haklara sahiptir. Ve doğuştan hakkı vardır.  Sınav kaygısı, ayrılık, terkedilme, eşler arası ilişkiler, Kilo, Kronik hastalıklar, kısırlık, kanser hastalıkları, psikolojik rahatsızlıklar ve tramvaylar,  kolaylıkla verdiğimiz seanslar terapiler ile çözülebiliyor. “

“İnsanların yaşamlarını yeniden tasarlıyoruz”

Kuzum sorun yaşayan kişilere his yüklemesi yaptıklarını belirterek ; “Aura ve çakra dengesi, uyumlama his yüklemeleriyle hayatı daha dengeli ve ahenk içinde yaşama becerisini geliştiriyoruz. Yaşadığı hayatın artık böyle olmaması gerekir dediğiniz  size zorluk ve sıkıntı yaşatan her konuda yanınızdayım. Hayat güzel ve işimiz Kişisel gelişim, yaşam koçluğu, biyoenerji ve thetahealing, kozmik, bilinçaltı dili, kuantum, manyetizma, şifa sistemleri kullanarak, insanların sorunlarını her türlü hastalıklarını psikolojik sorunlarını çözebilmeyi ve şifalandırma yaparak, yaşamlarını yeniden tasarlıyoruz. Çocukluğumuzdan beri bilinçaltına yüklediğimiz. Kodları hayat yolculuğumuza devam ediyoruz. Artık bize sorun yaşatan çıkmazda hissettiğimiz, her durum ve olayda bu bilinçaltı kodlarımızı iptal edip, sonlandırıyoruz.  Özgür irade yasasıyla, yeniden kişinin istediği şekilde kodluyoruz. Bunun adına “ Küllerinden Yeniden Doğma” diyoruz. Her şey mümkün hayatın tüm olanakları, sınırsız, herkes doğuştan sınırsız Sevme, Sevmeye, Değerli Olma, bolluk Bereketlilik, içinde yaşama, başarılı olma, gibi haklara sahiptir. Ve doğuştan hakkı vardır.  Sınav kaygısı, ayrılık, terkedilme, eşler arası ilişkiler, Kilo, Kronik hastalıklar, kısırlık, kanser hastalıkları, psikolojik rahatsızlıklar ve tramvaylar,  kolaylıkla verdiğimiz seanslar terapiler ile çözülebiliyor.

“Kişilerin Yaşam Becerilerini Geliştiriyoruz”

Kişilere zorluk ve sıkıntı yaşatan sorunlara karşı yaşam becerisi geliştirdiklerini ifade eden Kuzum  “Avra ve çakra dengesi, uyumlama his yüklemeleriyle hayatı daha dengeli ve ahenk içinde yaşama becerisini geliştiriyoruz. Yaşadığı hayatın artık böyle olmaması gerekir dediğiniz size zorluk ve sıkıntı yaşatan her konuda yanınızdayım. Hayat güzel ve herkesin bu güzellikleri yaşamanın doğuştan hakkı var. Yenilenmek için davet ediyorum. Önümüzdeki günlerde de kişisel gelişim şifalanma üzerine seminerler düzenlemeyi planlıyorum” dedi.  Seminerlerle ilgili duyurularımızı sosyal Medya hesaplarım üzerinden yapacağım.  Hayatımızda olmasını istediğimiz hedeflediğimiz her ne varsa kozmik dil ile hedef çalışması yapıyoruz. Kariyer başarı, niyetler, kolaylıkla gerçeğe dönüşüyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi