CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel'in de katıldığı geceyi CHP İzmir Milletvekili ve YDK Üyesi Mahir Polat sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Örgütü, CHP Bayındır ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen 'Küçük Menderes'te Büyük Buluşma' dayanışma yemeğine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'in de katıldığı etkinliğe, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekili ve YDK üyesi Mahir Polat, CHP İzmir Milletvekili Bedri Sertel, CHP İzmir İl Yönetcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Düzenlenen yemeği sosyal medya hesabı üzerinden duyuran CHP İzmir Milletvekili ve YDK Üyesi Mahir Polat, "Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel, İl Başkanımız Deniz Yücel, Milletvekilimiz Bedri Serter, il ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Bayındır İlçe Başkanlığımızca "Küçük Menderes'te Büyük Buluşma" sloganıyla düzenlenen dayanışma yemeğinde partililerimizle bir araya geldik. İktidar yolunda; İnancımız tam, motivasyonumuz yüksek" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi