İşçilerin Emek ve Dayanışma Bayramı 1 Mayıs nedeni ile Kiraz Belediyesi Belediye-İş Sendikası üyeleri dün 10:00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunmak üzere ellerinde bayraklar ile Şehit Birol Uysal Parkı’na geldiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Yücel Çetinkaya tarafından günün anlam ve önemini belirten basın bildirisi okundu.
Çelenk koyma töreninin ardından, Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz tarafından, işçi ve emekçilerin bayramı olan 1 Mayıs’ı kutlama amacı ile düzenlenen yemek için Koru Otel’in yanında bulunan piknik alanında biraraya gelinildi.
Başkan Korkmaz, belediye çalışanlarının her daim birlik ve dayanışma içinde olmasının gerekliliğine vurgu yaparak, çalışanların 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı kutladı. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, Kiraz Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu vurguladı.
Tüm belediye işçilerine yönelik Belediye İş Sendikası, Kiraz Belediyesi temsilcisi olan Ramazan Akkın’a, Başkan İsmet Korkmaz tarafından çiçek verilirken, Belediye Başkanı İsmet Korkmaz ve meclis üyeleri Mustafa Okka, Muammer Karatepe, Ergün Göktaş, Salim Özkarakaş, tarafından tüm çalışanlara karanfil dağıtıldı. Belediye-İş Sendikası Temsilcisi Ramazan Akkın, Belediye Başkanı İsmet Korkmaz ve meclis üyelerine teşekkür etti, her zaman Korkmaz’ın yanın da olduklarını bildirdi.
Editör: Haber Merkezi