HABER:DİLEK AYVALI

Ödemiş’in Balabanlı Mahallesinden bize ulaşan takipçimiz, tavuklarını, kuzularını ve buzağılarını köpeklerin parçalayarak öldürdüğünü söyledi.

Bu sabah tavuklarına köpeklerin yeniden saldırmasını sonrası sabrı kalmayan vatandaş Yerelgüç’e şunları söyleyerek isyan etti, “Bu tavuğu bu hale sokan köpekler, her gün hayvanlarımıza saldırıyor. Yetkilileri arıyoruz hiç kimse ilgilenmiyor. Tavuk hala canlı olduğu halde kursağı yok, yiyorlar. Köpekler hayvanlarımıza saldırmayı bırakıp, çocuklarımıza saldırdığında mı biri ilgilenecek. En az 40 tane tavuğumu yediler. Koyunumuzun kuzusunu gece doğum yaptığı anda alıp götürmüşler. İneklerimizin yavrularını alıp kaçıyorlar. Bu soruna kim çözüm bulacak.  Biz yetkilileri arıyoruz kimse ilgilenmiyor telefonu yüzümüze kapatıyorlar. İzmir Ödemiş Balabanlı Mahallesindeyim bu köpeklerin acil olarak toplatılmasını istiyorum. Yeter artık.”

YETKİLİLER TELEFONU SURATIMIZA KAPATIYOR

Sokak hayvanlarının aç oldukları için bu saldırıları yaptıklarını düşünen vatandaş köpekleri defalarca beslediğini de ifade ederek, “Gerçekten bıktık artık. Ben onlara da acıdığım için bir kaç defa ekmek de vermeye çalıştım. Hayvanlar da aç, bu köpeklere kim bakacak. Burada büyük bir sorun var. Mezarlık ziyaretlerimiz yok, evde çocuklarımızı dışarıya salamıyorum benim avluyu tamamen sardılar. Gece bahçeye çıkamıyoruz, her gün çöplerimiz dökülüyor, her sabah hayvanlardan birinde mutlaka zarar görüyoruz. Yeter artık bıktık. Uzun zamandır böyle. Kaç kere aradım, ilgileneceğiz deyip gelmiyorlar, ya da aradığımızda telefonu suratımıza kapatıyorlar.”

Editör: Haber Merkezi