Ödemiş Kent Konseyi 6. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Ödemiş Kent Konseyi’nin yeni başkanı Mesut Keskin oldu.
Ödemiş Kent Konseyi 1. Dönem Başkanlık görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Akdemir’in açılış konuşmasıyla başlayan genel kurul toplantısı, üyelerinin büyük çoğunluğunun katılımıyla gerçekleşti.
Ödemiş Kent Konseyi Başkanlığına tek aday olarak gösterilen Mesut Keskin, Yürütme Kuruluna paralel olarak 3 yıllığına başkanlık görevini sürdürmek üzere, Ödemiş Kent Konseyi Başkanlığına oybirliği ile seçildi.
Divan Kurulu üyeliklerine Mehmet Çiftçi, Ramazan Çelik, Erol Nokta ve Coşkun Pakcan seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Akdemir, Eylül 2010-Ekim 2011 tarihleri arasındaki Kent Konseyi çalışmalarını kapsayan sunumunu gerçekleştirdi. Üyeler, ilgiyle takip ettikleri çalışmalar için Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu üyelerini tebrik ettiklerini belirttiler.
Gündemde yer alan Mahalle Meclisleri ve Çocuk Meclisleri kurulması konusu ve hazırlanan çalışma yönergesi taslakları görüşüldü ve katılan üyelerin oybirliği ile kabul edildi.
Ödemiş Kent Konseyi’nin 1. dönem başkanlık ve yürütme kurulu üyeliği görevlerini yapan üyelere 2 yıllık çalışmaları ve emekleri için birer plaket takdim edildi.
YAPILAN SEÇİMLER SONUCUNDA YÜRÜTME KURULU ÜYELİKLERİNE;
1-     Mehmet Dumanlı   (Gıda Maddeleri Odası Temsilcisi)
2-     Ozan Uvaçin          (Efe Zihinsel Bedensel İşitme Engelliler Spor K. Derneği Temsilcisi)
3-     Feray Ercan            (Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanlığı Temsilcisi)
4-     Ramazan Çelik       (Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği)
5-     Erdem Derya        (Kültür Sanat Eğit. ve Spor Hiz. Destekleme ve Geliş. Derneği Tems.)
6-     Lütfü Gergeroğlu    (Disk-Emekli Sen Ödemiş Şubesi Temsilcisi)
7-     Halil İbrahim Akın   (Halk Sağlığını Koruma ve Sağlık Sit. Yaptırma Derneği Temsilcisi)
8-     Selahattin Okanoğlu(Terziler Odası Tems. – Polis Hiz. Geliştirme Derneği Tems.)
9-     Tuncay Ünsal            (Türk Eğitim Sen Ödemiş Şubesi Temsilcisi), 3 yıllık görev yapmak üzere oybirliği ile seçildiler.
Ödemiş Kent Konseyi 1. dönem başkanı ve yürütme kurulu üyelerinin, yeni seçilen yönetimi tebrik etmelerinden sonra toplantı sona erdi.
Editör: Haber Merkezi