Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, Muhtarlar Derneği’nin 10. Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek, 3 yıl için tekrar başkanlık görevine seçilen Nihat Savuran’ı tebrik etti.
Kaymakam Koçoğlu’nun, Muhtarlar Derneği’ne giderek, Savuran’ı tebrik ettiği ziyarete Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenlerinden CHP İl Genel Meclisi Üyesi Necati Tatlı, Şirinköy Muhtarı İbrahim Özdemir, Sekiköy Muhtarı Hasan Aktaş ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Alper Ildız katıldı.
Ziyaret esnasında Muhtarlar Derneği’nde bulunan Karakova Köyü Muhtarı Adil Sarıtoprak, Kurucuova Köyü Muhtarı Eyüp Dalar, Balabanlı Köyü Muhtarı Şakir Karataş, Merkez Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş, Merkez Akıncılar Mahallesi Muhtarı Erol Şen, Yılanlı Köyü Muhtarı Sami Girgin ve Ocaklı Köyü Muhtarı Alaaddin Ünal da misafirleri karşılayanlar arasındaydı.
Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu, “Son yaptığınız genel kurulda güven tazeleyerek tekrar başkanlık görevine seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum. Yeni dönem çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran da, “Sayın Kaymakamımız Abdurrahman Koçoğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ziyareti bizlere gurur verdi. Ayrıca Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin köylerimizde yaptığı yatırımlar için de köy muhtarları adına kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum” şeklinde konuştu.  
Editör: Haber Merkezi