HABER:DİLEK AYVALI

Beydağ ilçesine bağlı Karaoba Mahallesi’nin sokakları, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Beydağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kilit parke taşı ile döşeniyor. Beydağ Belediyesi, şehir merkezindeki imkan ve hizmetlerin tamamını kırsal mahallelere de götürüyor. Hizmetin eşit dağıtılmasını amaçlayan belediye, şehir merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de hummalı bir çalışma yürütüyor.

Beydağ Belediyesi, ilçenin her noktasında yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet alması ve daha yaşanabilir bir kentte yaşaması için gece-gündüz demeden çalışıyor. Mahalle olan köylerde kilit taşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. “Kilit parke taşı döşenmedik mahalle bırakmayacağız” vurgusuyla yola çıkan Beydağ Belediyesi, Karaoba Mahallesi’nde parke taşı döşeme çalışmaları yaptı. Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Karaoba Mahallesinde parke döşeme işlemini gerçekleştiren işçileri ziyaret etti ve yapılan iş ile ilgili incelemelerde bulundu. Köylülerle oturup sohbet eden Başkan Yılmazlar sorunları yerinde inceledi.

Her yıl parke taşı döşeme işleminin program dâhilinde devam edeceği ve bütün mahallelerde parke taşının tamamlanacağını ifade eden Başkan Yılmazlar; “‘Göreve geldiğimiz günden bu yana hava koşulları elverdiğince ilçemizde gerek merkez mahallelerde gerekse kırsal mahallelerde önemli yatırımlara imza attık. Özellikle köyken mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerimizde eksiklerin tamamlanması büyük çaba sarf ediyoruz. İlçe halkımızla el ele vererek daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe hedefimize ulaşacağımızdan hiç kuşkumuz yok. Çünkü biz daima halkımızın yanında olup eksiklerini göz ardı etmiyoruz ve yapılan çalışmalardan halkımız da oldukça memnun.’ diye konuştu.

Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, İzmir Büyükşehir Belediyesinin desteği ile 25 mahallede 50 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi yapıldığını ifade etti ve de bu sayıyı hızla arttırarak devam edeceklerini belirtti.

Editör: Haber Merkezi