İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İYİ Parti Ödemiş ilçe teşkilatına ziyarette bulundu.

İYİ Parti Ödemiş ilçe başkanlığı binası önünde İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ı İlçe Başkanı Güven Kılıç, Teşkilat Başkanı Recep Yılmaz, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Avukat Gökhan Kara, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Hazal Çelmek ve partililer karşılarken, İYİ Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı parti önünde Doğu Türkistan için Lokma döktürdü.

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç, “Öncelikle İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanlığı olarak İl Başkanımız Sayın Hüsmen Kırkpınar’ı Ödemiş’te ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Kendisine Ödemiş’e hoş geldiniz diyorum” dedi.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “Türkiye maalesef şu anda bir çok problem ile karşı karşıyadır. Ve bununla birlikte hem esnaflar hem de vatandaşlarımız bir çok yönde çeşitli sıkıntılar yaşamaktadırlar.

 Daha iyiye ulaşmak, daha iyiyi yakalamak için bireysel olarak bir mücadele verilir. Beynen olur zihnen olur. Bu mücadeleciyi takdir edip yukarıya taşıyacak kamu vicdanıdır. Bu da devlettir, belediyedir. Eğer siz doğru işi, doğru zamanda yaparsanız her şey doğru gider her şey yerini bulur. Bugün 2023 Haziran dedikleri seçim takvimi, olmazsa olmaz dedikleri dunun dışında teklif getirenleri hain ilan edenler 2018 de yapılan yeni yönetimle ilgili, Cumhurbaşkanlığı sistemi yönetimiyle ilgili ilk işaret 09 Temmuz 2018’de açıklanan bakanlar kurulunun, Cumhurbaşkanının kabinesi, sorumsuz insanlar Türkiye’nin devasal problemleri ile ilgili sondan bir önceki karar mekanizmasının başında duruyor. Hazine bakanı, maliye bakanı, sağlık bakanı var mı bir sorun yok. Hiç siyasetle ilgili olmayan bir insan dahi bugün siyaseti takip etme durumuna geldi. Çünkü can yanıyor. Nasıl can yanıyor.? Eline geçen paranın değeri yok ürünü satsa yerine koyamıyor. Yetmedi birde pandemiyle karşılaştık, dünya karşılaştı ama bizim karşılaştığımız dönemde sistemin ağır yükünü bugüne çekti. Özellikle ekonomide deneme yanılma yöntemiyle damat bakan, bu ülkenin maliyeti 255 milyar TL biz kepenk indirmiş esnafımıza, işletme sahiplerine yanında insan çalıştıranlara “işine son veremezsin ben destek vereceğim sende kepengi kapat ”maliyeti nedir dediğimiz noktada ilk açıklandığında 100 milyar demişti. Nereye gitti o para hiçbir yer gitmedi. Çünkü dağıtılan para şuan için bile 50 milyar bile değil” dedi.

Editör: Haber Merkezi