Kiraz ilçesinde 2009 yılında göreve başlayan Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi ilçede huzur ve sükunetin sağlanmasında büyük pay sahibi oldu.
Başarılı ekip çalışmasıyla Kiraz halkının sevgisini kazanan Kiremitçi’nin göreve geldiği tarihten itibaren ilçede toplumsal olaylarda yüzde 30, hırsızlık olaylarda ise yüzde 45 azalma oldu.
Yaptığı örnek çalışmalarla takdir edilen Kiremitçi, ‘Her Trafik İşareti En Az Bir Hayat Kadar Değerlidir’ adlı projelerini tamamladıklarını, Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda anasınıfından ortaöğretime kadar her öğrenciye burada ders verdiklerini söyledi.
Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda çocuklara bizzat kendisi uygulamalı olarak eğitim veren Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, bu davranışıyla çocuklar tarafından da çok seviliyor. Toplumda huzur ve sükunetin sağlanması için polis ve halkın el ele vermesi gerektiğini belirten Kiremitçi, 155 hattının 24 saat Kirazlıların hizmetinde olduğunu, ekip arkadaşlarıyla beraber ilçedeki huzuru korumaya çalışmaya devam edeceklerini bildirdi. Ayrıca Kiremitçi tüm Kiraz halkının Ramazan ayını kutladı.
Editör: Haber Merkezi