Fener alayı ve Cumhuriyet yürüyüşü sonrası Kiraz Belediyesi tarafından dört gün akşamları Cem Yazan Çok Amaçlı Kapalı Pazar yerinde Bedia Akartürk, Uğur Önür, Kıvılcım Aşık, Tuna Velibaşoğlu, Hüseyin Kâğıt konserleri düzenlendi.

29 Ekim Kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen üniversite öğrencilerinin ve Kiraz halkının yoğun ilgi gösterdiği konserlerde doyasıya eğlenildi.

Kiraz Kaymakamı Onur Titiz, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, protokol üyeleri ve çok sayıda Kirazlı vatandaşlar katıldılar.

CUMHURİYETÇİLİK SÖZDE DEĞİL ÖZDE OLMALI

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, “Cumhuriyet Bayramımız bizler için çok önemli. Her sene 29 Ekimi kutlarken coşkuyla kutluyoruz. Pandemi sürecinde artık kapanma da sonlanınca üniversite öğrencilerimizin de burada olması sebebiyle Cumhuriyetimizi, bayramımızı onlarla doyasıya kutlamak için dört günlük bir etkinlik düzenledik. 4 gün boyunca düzenlemiş olduğumuz konserlerimizin maliyetini sponsorlar ile karşılayarak belediye bütçemizden harcama yapmadık. Emeği geçen herkese Belediye personelimize, sponsorlarımıza, herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Biliyorsunuz biz tek İzmir’de Fakültesi olan tek ilçeyiz. Buradaki öğrencilerimize doyasıya Büyükşehirden yoksun kalmamaları adına etkinlikler düzenleyeceğiz.  Cumhuriyetçilik sözde değil özde olmalı diye düşünüyorum. Bir gün andık değil her şey normale dönsün değil aslında iliklerimize kadar hissetmek önemli. Çünkü ben Cumhuriyet kadınıyım. Bundan sonraki her süreçte doyasıya yaşamak istiyoruz.”

Editör: Haber Merkezi