HABER:DİLEK AYVALI

Ak Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar ile birlikte Türkiye’nin ilk yeraltı barajı olma özelliğini taşıyan Kiraz Suludere Yeraltı Barajı çalışmalarını yerinde inceledi.

Önümüzdeki ay açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirecek olan baraj 15 Milyon TL yatırımla tamamlanacak. Baraj, 700 bin metreküp su tutacak ve 500 dönüm tarımsal arazide sulama gerçekleştirilecek.

Kerem Ali Sürekli daha sonra, Saliha Özçınar’ınkıydığı nikâhta Faden ve Ümit çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

Sürekli daha sonra, hafta sonu yapılan Kiraz Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı seçiminde güven tazeleyerek yeniden göreve gelen Nasuh Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TEŞKİLATLARIMIZIN HEYECANI VE COŞKUSU BİZE GÜÇ VERİYOR

Ardından Kiraz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Özmen’i ziyaret eden Sürekli şöyle konuştu, “Odamızın faaliyetleri hakkında bilgi aldık. Konukseverliği için Başkan Halit Özmen’e teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Kiraz İlçe Başkanlığımızda kıymetli teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Teşkilatlarımızın heyecanı ve coşkusu bizlere güç veriyor. Büyüyen Türkiye hedefiyle her alanda emek veren, koşturan ve mücadele eden tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi