HABER:DİLEK AYVALI

Açılış törenine Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar, Kiraz Kaymakamı Batuhan Sarıoğlu, Belediye Meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Pazar yerine geçirdiği kalp krizi sonucu hayata genç yaşta veda ederek sevdiklerini yasa boğan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Baki Yazan’ın oğlu Cem Yazan’ın ismi verildi.

Törende konuşan Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, “5 bin metrekarelik kapalı alan ve içerisinde tuvalet, bebek emzirme odası ve bekleme alanlarının da bulunduğu Küçük Menderes Havzasının ilk büyük kapalı pazar alanı, Cem Yazan Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Pazar yerimiz 30 Haziran Çarşamba günü kurulan Pazar ile faaliyete geçecek” dedi.

Bugüne kadar kiraz için canla başla çalışmış alın teri dökmüş ne kadar yöneticimiz varsa hepsini rahmetle anıyorum. Kiraza öyle bir eser kazandırdık ki küçük mendereste olmayan kiraz çok amaçlı Pazar yerini hizmete kazandırdık. Pazar yerinde tezgah açan arkadaşlarımız biraz sıkıntı çektiler hepsinden helallik istiyorum. Sabırla beklediler en güzel yerde en güzel şekilde hizmet vereceğiz onlara. Kirazdaki ve civar ilçelerdeki esnaflara hayırlı olsun. Emeği geçen eli değen herkesten Allah razı olsun. Yakın zamanda meclis üyemizin oğlunu kaybetmiştik. Cem kardeşimizi buraya ismini verdik. Allah gani gani rahmet eylesin. Uzun yıllar her gördüğümüzde burada adını yaşatalım. Kiraz kapalı Pazar yerinin yanı sıra çok yakında çok güzel temellerle inşallah müjdelerle karşınızda olacağız” dedi.

Daha sonra protokolün katılı ile kurdele kesildi ve Pazar yerinde incelemelerde bulunuldu.

Editör: Haber Merkezi