Kiraz Belediyesi tarafından, yorucu eğitim sürecinin ilk etabını tamamlayan öğrencilere karne hediyesi olarak sihirbazlar sirki düzenlendi.
Belediye Düğün Salonu’nda 2 Şubat Perşembe Günü 13:00 ve 15:00’de olmak üzere 2 seans şeklinde düzenlenen gösteriler ücretsiz olarak öğrencilerin beğenisine sunuldu.
Çocuklara yönelik hazırlanan şov programı illüzyonist Hades’in gösterileri ile başladı, gösterilere büyük ilgi gösteren çocuklar, palyaço ile oyunlar oynadı. Öğrenciler akrobasi gösterisi ve dans gösterilerine alkışlarla eşlik ettiler. Özellikle Michael Jackson dans şov ve robot şov büyük beğeni topladı.
Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, yoğun bir eğitim ve öğretim sürecinde olan öğrencilerin okul, dershane ve ev üçgeninde mekik dokuduklarını ve çok yorulduklarını, sömestr tatilinin dinlenmek ve eğlenmek için güzel bir fırsat olduğunu söyledi. Korkmaz, bu nedenle de öğrencilerin tatiline renk katma amacı ile bu gösteriyi getirdiklerini belirterek, onlara öncelikle iyi tatiller diledi ve ardından derslerine gereken önem ve ilgiyi göstermelerini öğütledi.
Editör: Haber Merkezi