Küçük Menderes Havzası Çevre ve Altyapı Hizmetleri Birliği toplantısını yaptı. Yapılan toplantıda Başkan Keskin güven tazeledi.
Ödemiş Belediyesi ve aynı zamanda Küçük Menderes Havzası Çevre ve Altyapı Birliği Başkanı Bekir Keskin başkanlığındaki birlik Ödemiş Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda biraraya geldi.
Açılış ve yoklamanın ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Üçüncü madde olan Birlik Başkanı’nın konuşmasında Başkan Keskin, “Küçük Menderes Havzası çevre ve altyapı birliği olarak bugün çoğunluğumuzun katılımıyla toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Ödemiş Belediyesi öncülüğünde bölgemizin büyük sorunu olan çöp deponi alanı biz belediyeler için sorun haline geldi. Daha önceki yaptığımız çalışmalarda belediye olarak tek başımıza yapılamayacağını bölgesel bazda çevre ilçe ve belge belediyeleri ile birlikte Küçük Menderes Havzası’nın çöp deponi projesinin sonuna doğru yaklaştık. Bakanlıkla temaslarımız sürüyor. Sizlerden tek istediğimiz birlik olarak bu işi hızlandırmak için elimizden geleni yapmak olacaktır. Çevre Bakanlığı yüzde 50 oranında kaynak sağlıyor. İmar dışında bir yer olduğu için özel idaren özel imar elimizde inşaat ruhsatını aldık. Hedef bu işi sıkı bir şekilde takip edip faaliyete geçirmek olacaktır” dedi.
Başkam Keskin’in konuşmasının ardından 2010 yılı faaliyet raporu görüşülerek onaylandığı yine 2010 yılı gelir-gider kesin hesap cetveli görüşüldü. Birliğin 32 bin 50 TL parası olduğu belirtildi. 2011 yılı birlik yatırım programı ibraz edildi. Daha sonra gizli oy ile başkanlık seçimi, 1. başkanlık ve 2. başkanlık vekili seçimi, birlik encümenine 6 üye seçimi yapıldı. Seçimlerde Birlik Başkanı Bekir Keskin tekrar başkan seçildi.
Editör: Haber Merkezi