HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Devlet Hastanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci 1oo günlük İcraat programı kapsamında Himss Stage 6 Dijital Hastane hedefinin kısa sürede hayata geçirmesi üzerine Stage 6 belgesini almaya hak kazanan ilk hastane oldu.

Bu başarının ardından devlet hastanesinin gerçekleştirdiği uygulamaları yerinde görmek ve çalışmaları devam eden projeleri incelemek ve karşılıklı bilgi alışverişinde bulunmak üzere Keşan Devlet Hastanesi yetkilileri hastaneye ziyaret ederek gün boyunca Ödemiş Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Aytül Şen Güler eşliğinde Acil Servis, Yataklı Servisler, Eczane, Suda Doğum, Diyaliz, Poliklinikler gibi birçok alanı incelediler ve gerçekleştirilen uygulamaları yerinde gördüler. Başhekim Dr. Ömer Koçak ve Dr. Serhat Göçer ile birlikte yapılan toplantıda karşılıklı iletişim ve bilgi alışverişinin sürdürülmesine karar verildi.

Beğeni ve önerilerini çalışanlarla paylaşan, İdari Mali Hizmetler Ekibi, Birim Sorumluları ve Bilgi İşlem ekibinden oluşan 18 kişilik ekip daha sonra hastaneden ayrıldılar.

Editör: Haber Merkezi